Irina Fodor a fost nevoită să-și ia măsuri suplimentare de protecție la „America Express”. „Am avut bodyguarzi cu pistoale”. Prin ce a trecut vedeta la filmări VIDEO EXCLUSIV

„Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure"

Timp de două luni, Irina Fodor a fost plecată de lângă familia ei pentru a filma pentru noul sezon „America Express”, emisiune care va fi difuzată în curând la Antena 1. Deși nu este primul sezon pe care îl moderează, Irina a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a fost mult mai palpitant și plin de încărcătură de toate felurile față de precedentul. Dat fiind faptul că filmările au avut loc în multe zone de risc, Irina a avut parte de protecție suplimentară la orice pas.

Prin ce a trecut Irina Fodor la filmările pentru America Express

Cu toate că de acasă pare că rolul Irinei Fodor este unul extrem de frumos, doar să-i întâmpine pe concurenți și să îi îmbărbăteze atunci când pleacă în cursă, prezentatoarea TV face mult mai mult de atât și, la rândul ei, are parte de aventuri în fiecare zi. Astfel că, nu stă să se bronzeze sau să admire peisajele în timpul în care concurenții își fac probele, ci filmează de dimineața până seara.

„Am făcut o alergie puternică la soare din prima săptămână în care am ajuns în Mexic. Cred că o să se vadă treaba asta și pe post pentru că la un moment dat eram bandajată pe mâini de sus până jos. Asta deși eu folosesc factor de protecție 50 pe corp și 100 pe față. Există factor de protecție de 100. Atât de tare mă feresc de soare. Nu mi-a reușit de data asta, ce să zic”, ne-a povestit Irina Fodor despre faptul că s-a reîntors în România fără niciun pic de bronz pe piele.

„Apărea în presă că s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat”

De altfel, Irina nici nu ar fi putut să se bucure prea mult de peisaj sau de timp pentru relaxare pentru că filmările pentru „America Express” au avut loc în cea mai mare parte în zone extrem de periculoase, zone în care turiștii nu își fac curaj să ajungă, iar autoritățile recomandă evitarea lor cu desăvârșire.

„Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. În cele sigure merg de obicei turiștii, noi nu le alegem pe acelea. Noi parcă le-am ocolit pe acelea, dar am descoperit foarte multe locuri frumoase, spectaculoase de-a dreptul, locuri pe care nu le-ai vedea niciodată ca turist pentru că nu ai acces la ele. Dar trebuia să fie și reversul medaliei: câștigi ceva, pierzi ceva, cum ar veni, așa că zonele astea spectaculoase erau și cu riscuri. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav. S-au întâmplat mici lucruri pe parcurs, probabil că le veți vedea când va apărea „America Express” pe post. Cumva Doamne-Doamne ne-a ținut în siguranță, doar că aveam tot timpul inima strânsă pentru că plecam astăzi dintr-un loc și mâine apărea în presă că acolo s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat”, a mai povestit Irina pentru EGO.ro, completând că nu de puține ori s-a întâmplat să evite la milimetru un incident periculos.

„Mergeam spre următorul loc, trebuia să ajungem în două zile, și iar citeam în presă că s-a întâmplat nu știu ce. Tot timpul în spatele nostru sau în fața noastră se întâmpla ceva și ne întrebam dacă nu e cumva doar o noțiune de timp până când se va întâmpla în momentul în care suntem și noi acolo”.

Irina Fodor, despre America Express
Irina Fodor, la filmările America Express

Dat fiind faptul că pentru organizatori aceste știri nu erau deloc străine, pentru acest sezon producătorii show-ului au decis să suplimenteze măsurile de siguranță, tocmai pentru a se asigura că nu există nici cel mai mic risc ca cineva să fie rănit sau agresat.

„Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție. Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vin restul de producție, suntem cam de capul nostru. Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta ca mijloc suplimentar de precauție”, a mai declarat Irina Fodor pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.