Irina Fodor a plecat la America Express 2024. Cum a fost surprinsă la aeroport, toți au rămas uluiți când au văzut ce și-a luat cu ea

Ce mesaj emoționant a transmis Răzvan Fodor

Irina Fodor a plecat spre America pentru începerea filmărilor America Express 2023. Soția lui Răzvan s-a fotografiat în aeroport și toți au rămas fără cuvinte când au văzut ce și-a luat la ea. Imaginile de pe rețelele de socializare nu mai au nevoie de descriere.

Răzvan Fodor, mesaj pentru Irina la plecarea în America Experess: „Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!”

Răzvan Fodor s-a fotografiat cu Irina în aeroport. Și în fotografiile lui, dar și în cele postate de prezentatoarea TV pe Instagram, se poate vedea câte bagaje are. cu toți au rămas fără cuvinte. Nu mai puțin de șase bagaje sunt ale Irinei Fodor.

Pe rețelele de socializare Răzvan Fodor a scris un mesaj emoționant. În total, după toate emisiunile de până acum la care au fost fiecare, au stat separat aproape un an.

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6.
Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.
Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea.🤷🏻‍♂️
Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă! ❤️
Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud! „, a scris Răzvan Fodor.

Vezi și – Cu ce se ocupă și cum arată iubitul Iuliei Albu. Cei doi fac echipă la America Express 2024

Lista completă de concurenți America Express 2024

9 echipe vor porni în curând într-o cursă prin Columbia, Ecuador și Argentina. La fel ca în fiecare sezon, vor fi echipe formate din tată/mamă și fiu/fiică, frați, soț și soție sau iubiți, colegi sau prieteni buni.

  • Romică Ţociu (actor) şi fiul său, Cătălin Ţociu
  • Cleopatra Stratan şi Edward Sanda (cântăreţi)
  • Alexia (influencer) şi Aris Eram (student)
  • Giulia (cântăreaţă) şi soţul ei, Vlad Huidu
  • Sânziana Negru şi Laura Giurcanu (influncere)
  • Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului dimineţii) şi Sonia Simionov (jurnalist Antena 1)
  • Ada Galeş (actriţă) şi mama sa, Antoneta
  • Ionuţ Rusu şi George Tănase (Youtuberi)
  • Iulia Albu (critic de modă) şi iubitul său, Mihai Alexandru
Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *