Irina Fodor, despre ce se întâmplă în culisele America Express: “Am avut o echipă de securitate înarmată!” VIDEO EXCLUSIV

Ce oameni o însoțesc mereu

Irina Fodor se află la cârma emisiunilor America Express și Chefi la cuțite, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune. Totuși, show-ul care pune echipele de concurenți în dificultate și le testează limitele nu este realizat chiar așa de ușor. În exclusivitate pentru Ego.ro, partenera lui Răzvan Fodor a vorbit despre echipa care stă în spatele proiectului, explicând ce schimbări au fost aduse în ultimul sezon atunci când vine vorba despre securitate.

Irina Fodor, detalii despre America Express

Irina Fodor a punctat că au fost făcute anumite schimbări cu privire la echipa de securitate în ultimul sezon America Express, iar concurenții au putut să ducă probele la capăt fără să își mai facă griji. Astfel, aceasta a punctat că au existat persoane care au făcut cursa alături de vedete pentru a nu interveni problemele:

“În aparență sunt delicată și drăguță, dar să știi că am un spirit de războinic! Bine, acolo îmi este și simplu să spun treaba aceasta, suntem înconjurați tot timpul de oameni care ne poartă de grijă, mai ales în țările în care există riscuri. Anul acesta, spre exemplu, am avut o echipă de securitate extinsă. Am avut o echipă de securitate înarmată.

Lucrurile au fost mult mai liniștitoare pentru noi, știind că sunt tot timpul acolo, pe o rază de 2-3 kilometri în jurul nostru, dar și în jurul concurenților. Au făcut pas cu pas cursa alături de noi, au stat tot timpul în spatele concurenților care luau autostopul în așa fel încât să nu ne piardă pe niciunul din ochi și să fie siguri că putem să ducem proiectul la capăt frumos și liniștit, așa cum trebuie!”

Ce spune despre echipa America Express

Echipa America Express este formată din aproximativ 120 de oameni din mai multe locații. O echipă de concurenți este întotdeauna însoțită de un om de la securitate, iar Irina Fodor se bucură de propriile ajutoare pentru ca totul să decurgă cum trebuie:

“Nu, nu sunt români! Este un nucleu de șefi de securitate care au în fiecare țară o echipă, spre exemplu echipa din Columbia. Este foarte important să ai o echipă locală. Aici nu mă refer doar la securitate! Noi avem și echipa locală de asistenți de producție, LPA. Sunt oameni care trebuie să știe cum merg lucrurile în locul respectiv, să aibă habar de adrese și locații.

Pe noi ne ajută foarte mult! Suntem o echipă mixtă, enormă. Suntem 120 de persoane. Sunt oameni de peste tot, din Franța, din Argentina, din Spania, din Belgia. Un om! (n.r. un om din securitate are fiecare echipă de concurenți) Spre deosebire de echipe, ținând cont că la ei nu este posibil, la mine cel de la securitate stă cu mine în rulotă.

Eu am o echipă dedicată, se numește host team. Pe lângă echipa mea din România, există acest LPA, adică asistentul de producție, cel de la securitate și șoferul.”

Citește și Irina Fodor, primele imagini din platoul noului sezon “Chefi la cuțite”. Detaliul care a atras toată atenția: “S-a cam încins atmosfera”

Cum reacționează când concurenții trec prin momente limită

De asemenea, Irina Fodor a punctat că se află printre primii oameni care află dacă o echipă trece prin momente de cumpănă. Totuși, prezentatoarea de televiziune nu se panichează, ci așteaptă să asculte noile instrucțiuni date de echipa de producători sau securitate:

“Eu aflu printre primii, dar nu ajută la mare lucru să mă sperii din multe puncte de vedere! În primul rând, nu este cazul să îi sperii și pe alții! În al doilea rând, frica nu ajută la nimic!

Nu putem decât să ne regrupăm, să găsim o altă soluție, să ascultăm de producători, care în momentele respective caută un alt plan de bătaie, să ascultăm de echipa de securitate și să mergem înainte după aceste indicații care sigur sunt cea mai bună variantă pentru noi toți!”

Citește și Ce studii are Irina Fodor, prezentatoarea America Express. Puțini știu că aceasta este de fapt meseria ei de bază

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *