Irina Tănase a apărut machiată strident, niciodată nu ai văzut-o așa. Schimbarea te lasă fără cuvinte

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, apariție de zile mari

Despărțirea de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a determinat-o pe Irina Tănase să iasă din lumina reflectoarelor. Apare rar în public, dar și când o face, fanii rămân uluiți. Recent, fosta iubită a politicianului a surprins pe toată lumea cu o ipostază inedită. Ce detaliu au observat admiratorii la ea.

Cum mai arată Irina Tănase

Povestea de iubire cu Liviu Dragnea i-a adus Irinei Tănase multă celebritate, dar și o serie de critici din cauza diferenței mari de vârstă. Cu toate acestea, tânăra de 31 de ani i-a fost alături fostului președinte PSD într-una dintre cele mai dificile perioade ale vieții sale: anii petrecuți în spatele gratiilor.

Greutățile nu au reușit să-i despartă pe Liviu Dragnea și Irina Tănase, iar când mulți se așteptau să îi vadă în fața altarului, relația lor s-a încheiat brusc! Despărțirea s-a lăsat cu acuzații de infidelitate.

După eșecul în iubire, blondina a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Acum, Irina Tănase e o apariție rară la evenimentele mondene, însă postează uneori imagini cu ea pe rețelele sociale.

Detaliul observat de admiratorii săi

De curând, aceasta a bifat o apariție inedită în mediul online. Machiată strident și cu buzele roșii, Irina s-a fotografiat așa, însă atenția admiratorilor săi s-a îndreptat către un detaliu neobișnuit din imagine (vezi GALERIA noastră FOTO).

Aceștia au sesizat că în spatele tinerei erau doi trandafiri, iar tradiția românească spune că florile în număr par reprezintă decesul unei persoane. Totuși, Irina Tănase a lămurit rapid misterul.

„Acei trandafiri sunt în număr par”, i-a transmis un internaut. „În unele țări, florile se oferă în număr par pentru că se spune că femeia este cea care completează buchetul. În acest caz, după cum poți observa, trandafirii sunt puși separat, deci au fost primiți în ocazii diferite. Poți alege să crezi ce vrei, nu florile erau ideea fotografiei”, a reacționat Irina Tănase.

„Sunteți frumoasă și delicată ca un trandafir, poate de aceea vă plac. Privirea însă este tristă, vă doresc din toată inima o schimbare care să vă aducă strălucire în ochi”, a remarcat altcineva,

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *