Irisha a dezvăluit cine ar putea fi câştigătorul Survivor România: „Cred că are mare potenţial” EXCLUSIV

După participarea la ”Survivor” , solista ține o dietă supracalorică, pentru a se mai îngrășa.
Irisha a dezvăluit cine ar putea fi câştigătorul Survivor România: Cred că are mare potenţial EXCLUSIV

Irisha s-a implicat în numeroase proiecte, după participarea la ”Survivor România”. Totuși, vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că pandemia i-a oprit pe artiști din a lansa cât mai multe piese noi. Artista a mărturisit că acest lucru i-a provocat foarte multă suferință.

Irisha: „Mi-am promis că o să muncesc din ce în ce mai mult ca să revin în forță pe plan muzical”

Frumoasa Irisha s-a hotărât să se implice în televiziune, însă își dorește să revină cu multe surprize și pe plan muzical. Vedeta a mărturisit că a început să plângă după ce s-a uitat la videoclipul unei piese, căci și-a dat seama că pandemia le-a pus multe bețe în roate artiștilor. De asemenea, artista ne-a spus și pe cine preferă din noul sezon al emisiunii care se desfășoară în Republica Dominicană. Aceasta a explicat că, dacă s-ar întoarce în timp, ar prefera să meargă mai mult pe cont propriu. Ea consideră că acesta este secretul pentru a ajunge cât mai departe la ”Survivor România”.

Ai acceptat un nou proiect în televiziune, după provocarea imensă de la ”Survivor”.

Irisha: Cea mai mare provocare a vieții mele, nu este un secret. Da, am acceptat, de ce nu, să încerc o latură nouă a artei. Cânt, fac modă, deja toată lumea știe chestia aceasta. În televiziune nu am mai fost niciodată, dar am zis: „De ce nu?”. Iar, după cum aud, mă descurc destul de bine.

Ai participa din nou?

Irisha: Nu am cum să particip în noul sezon, nu avem voie să fim de mai multe ori, sezon după sezon. Dar poate la All Stars ar fi o idee, rămâne să vedem.

Te-ai uitat la concurenții din acest sezon? De cine ți-a plăcut?

Irisha: Normal, a rămas proiectul meu de suflet. Mă uit, evident. Mi-a plăcut foarte mult Laura, păcat că a ieșit din competiție. Îmi place Ionuț de la Războinici și mai îmi place, tot de la ”Războinici”, de Ștefania, cred că are mare potențial pentru a câștiga competiția din acest sezon.

„Am slăbit foarte mult după Survivor”

Cum te-ai recuperat după ”Survivor”?

Irisha: Eu încă mă recuperez. Am slăbit foarte mult după ”Survivor”, am recuperat câteva kilograme, dar în continuare lucrez la sală, am o alimentație corectă, supracalorică, pentru a mă îngrășa. Fac masaje pentru că m-am lovit puțin la spate. Am un semn de la ”Survivor”, cred că o să rămân cu el toată viața. Mai am pe corp, dar asta este, le tratez ca atare, le îmbrățișez, le accept și mă gândesc la tot ca la o experiență frumoasă din viața mea.

Nu te-ai supărat când te-ai întors, gândindu-te că acum ai o mulțime de probleme?

Irisha: Sincer, niciodată nu m-am gândit la asta. În momentul în care eram în avion și plecam spre ”Survivor” m-am gândit că o să fie greu, dar nu atât de greu. Când eram în avion spre România, mi-am dat seama că nu regret absolut nimic, chiar dacă a fost extraordinar de greu.

Am trecut prin pandemie, iar tu ești o artistă. Cât de greu ți-a fost?

Irisha: Și acum mi-e greu. Veneam spre acest eveniment și am auzit o piesă foarte frumoasă. Am zis să mă uit la videoclip, iar când l-am văzut, am început să plâng. Pandemia ne-a oprit din a crea noi piese, iar acest lucru mă face să sufăr. Mi-am promis că o să muncesc din ce în ce mai mult ca să revin în forță pe plan muzical, îmi doresc chestia aceasta.

Irisha
Irisha

„Vreau să simt melodia supremă”

Ai câteva proiecte pentru vară?

Irisha: Da, sunt câteva, lucrez la studio. Vreau să dau de o piesă în care să cred 100%. Eu mai și compun, mai cânt și la pian. Tot ce fac îmi place, evident, dar vreau să simt melodia supremă.

Artiștii s-au confruntat cu probleme financiare. Ce poți să îmi spui despre acest subiect?

Irisha: Din cauza acestui război, pandemia s-a terminat pur și simplu, într-o zi. Din punct de vedere financiar, dat fiind faptul că am mai multe activități și direcții, muzică, modă și campanii, am trecut de la una la alta. M-am axat pe ce merge la momentul respectiv. Și ”Survivor” l-am făcut în pandemie. Pot să spun că am avansat în pandemie, nu m-a tras deloc înapoi. Doar din punct de vedere artistic, nu am avut unde să evolăm, unde să cântăm, aici am suferit. Dar, din punct de vedere financiar, pentru mine a fost OK.

Care este secretul pentru a ajunge cât mai departe la ”Survivor România”

Concurenții se ceartă în Republica Dominicană, există numeroase scandaluri. Care este recomandarea unui fost concurent ”Survivor”, care poate s-a împăcat cu restul colegilor?

Irisha: Fiind la Zanni în emisiune, zilele trecute, stăteam și vorbeam cu el și vedeam cât de bine ne împăcăm în afara competiției. El mi-a recunoscut: „Te-am votat din punct de vedere social, strategic, să ieși pentru că îmi încurcai mie acolo planurile”. Sincer, aș fi făcut unele lucruri altfel, nu aș mai fi luat partea anumitor persoane pentru a nu intra în polemici cu cealaltă tabără. Aș fi mers mai mult pe cont propriu, probabil ajungeam mai departe. Asta vreau să le spun concurenților, să meargă singuri, pe drumul lor.

Nu există ranchiună între concurenții din sezonul trecut?

Irisha: Noi ne-am văzut după ”Survivor” de mai multe ori. Nu au venit toți, evident, dar, cu cei care au fost, nu am văzut un gram de ură. Am râs, ne-am distrat, am făcut poze, ne-am uitat la emisiune. Nu e ranchiună, vorbesc din perspectiva mea. Eu nici nu știu cum să urăsc. Sunt o persoană caldă și tind să cred că am niște valori sănătoase în viață. Venind dintr-o familie de muzicieni, părinții s-au străduit să îmi dea niște valori sănătoase.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *