Irisha, asistenta de la ”Neatza”, răsfățată de un admirator secret. Cum încearcă bărbatul să o cucerească: “Casa mea seamănă cu o florărie” VIDEO EXCLUSIV

Irisha: “Chiar le doresc tuturor femeilor să trăiască ce trăiesc eu”
Irisha, asistenta de la ”Neatza”, răsfățată de un admirator secret. Cum încearcă bărbatul să o cucerească: “Casa mea seamănă cu o florărie” VIDEO EXCLUSIV

Irisha este răsfățată de un admirator, care își dorește să o cucerească, fiind pregătit să îi dezvăluie brunetei că își dorește o relație cu ea prin diferite gesturi romantice. Asistenta de la Neatza de Weekend ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că acesta îi trimite flori în fiecare săptămână, chiar și de mai multe ori. Mai mult, ea ne-a explicat ce își dorește de la un viitor partener de viață.

Irisha: “Am pe cineva care are grijă să primesc flori de 2-3 ori pe săptămână, cel puțin”

Vedeta, aflată la lansarea colecției Fall Winter Modivo, ne-a explicat că este sigură că o să îl cunoască pe cel care îi este sortit, având încredere în Univers. Ea se bucură de admiratori, dar și de o persoană care îi face diferite cadouri:

“Eu, toată viața mea, nu am atras foarte mare atenție părții sentimentală. Dacă este să fie, se va întâmpla. Pot să fug, să fac înconjurul lumii, căci persoana care îmi este destinată, va veni la mine într-un moment sau altul, într-un fel sau altul. Așa că nu mă încurc cu așa gânduri. Evident că am admiratori, evident că am pe cineva care are grijă să primesc flori de 2-3 ori pe săptămână, cel puțin. Care îmi face cadouri, admirator. Dar nu pot să zic că este ceva serios în viața mea, mă mărit sau chestii de genul.”

“Chiar le doresc tuturor femeilor să trăiască ce trăiesc eu”

De asemenea, Irisha își dorește ca toate femeile să trăiască momente așa de frumoase. Vedeta ne-a explicat că, în momentul în care a început să se prețuiască, totul s-a schimbat. Ea este sigură că Universul răspunde la semnalele pe care le transmitem:

“Eu doresc, sincer, tuturor femeilor aceste gesturi. De câteva luni trăiesc emotional intens. Să primești de 2, 3, 4, 5 sau chiar și în fiecare zi flori și nu o floare, buchete uriașe, adică casa mea seamănă cu o florărie, înseamnă ceva. Este destul de frumos și e o emoție bogată, care, de fapt, îmi încarcă starea, îmi încarcă energia. Chiar le doresc tuturor femeilor să trăiască ce trăiesc eu. În momentul în care am realizat ce sunt, cine sunt, ce pot, cât pot, în momentul în care am început să mă prețuiesc foarte mult, să mă poziționez sus, lucrurile au venit de la sine. Chiar funcționează treaba asta. Ce oferi Universului, Universul îți dă în schimb.”

Ce își dorește de la un partener de viață

Mai mult, asistenta de la Neatza de Weekend ne-a explicat că își dorește, alături de ea, o persoană inteligentă, cultivată, care să o facă să râdă. Vedeta pune preț pe gesturile romantic, astfel că vrea ca partenerul de viață să fie atent la nevoile pe care le are:

“În primul rând vreau să încep prin a spune că eu nu am așteptări niciodată de la nimeni și probabil de asta, de foarte multe ori sunt plăcut surprinsă. Ca să îmi placă mie, trebuie să fie o persoană foarte inteligentă, interesantă, cultivată, să cunoască situații, să avem despre ce vorbi, să mă facă să râd, este important, mai ales pentru mine. Să îmi dea flori, să fie atent la mine și la nevoile mele. Eu să fiu pe primul loc este ce am eu nevoie ca să mă simt bine și fericită. De obicei, în ultima perioadă, trăim într-o generație în care bărbații se gândesc mai mult la ei. Nu acuz pe nimeni aici pentru că, în mare parte, este și vina femeilor pentru că nu ne poziționăm corect. Eu vreau să schimb chestia asta și se pare că reușesc puțin.”

Irisha
Irisha

Ce spune despre persoana care îi trimite flori

Mai mult, Irisha speră ca gesturile romantice să dureze la nesfărâșit, în cazul în care o să avanseze în legătura pe care o are cu persoana care îi trimite mereu buchete de flori:

“Acestea sunt gesturi de început, care sper și mi-ar plăcea să țină mereu, chiar dacă o să avansez în această relație, nici nu știu cum să îi zic. Aventură, relație. Bine, aventură nu sună bine. Sper ca acest gest să fie continuat la nesfărșit și să se pluseze și cu alte gesturi, evident.”

Video: Daniel Bălan

1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.