Iubita lui Pescobar este superbă! Imagini în premieră cu femeia care i-a dăruit un băiețel

Vezi cum arată iubita lui Pescobar!

​Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum mai este cunoscut proprietarul de la Taverna Racilor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără superbă. Recent, cei doi au devenit părinții unui băiețel și sunt în culmea fericirii. Iată cum arată femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară pe deținătorul celebrul restaurant din Capitală!

Imagini rare cu partenera de viață a lui Pescobar

Multă vreme s-a crezut că Pescobar se iubește cu Larisa Popa, însă ea era doar omul de încredere al patronului de la Taverna Racilor. Spunem ”era” pentru că tânăra a demisionat, de curând, din funcția de manager a celebrului restaurant.

Revenind la subiect, cine este, de fapt, cea care i-a dăruit un băiețel lui ​Paul Nicolau? Ei bine, partenera de viață a omului de afaceri se numește Gianina Crișan și este de o frumusețe răpitoare.

Cum arată Gianina Crișan

Pescobar traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. De când a devenit tătic pentru a doua oară, patronul de la Taverna Racilor nu își mai încape în piele de fericire.

Recent, acesta s-a filmat în timp ce își plimba băiețelul cu căruciorul prin fața localului pe care îl deține în Herăstrău. De asemenea, partenera lui a postat pentru prima oară o imagine, după ce a născut. Vezi fotografia și în galeria foto a acestui articol!

Te-ar mai putea interesa și Ce i-a transmis Larisa Popa lui Pescobar, după demisia de la Taverna Racilor. A făcut totul public!

Iubita lui Pescobar arată senzațional după ce a născut

Gianina Crișan a mers la un salon de înfrumusețare pentru a se coafa. După cum se poate observa și în imagine, proaspăta mămică pare într-o formă de zile mari, deși a adus pe lume un copil în urmă cu doar două săptămâni.

Tânăra apare îmbrăcată într-un costum elegant, alb, care-i vine de minune, iar părul ei este perfect. Cu niște ochi de felină, pomeți suficient de proeminenți și buze cărnoase, Gianina Crișan arată ca o păpuşă sculptată cu dalta, așa că Pescobar se poate considera un norocos că o are.

Te-ar mai putea interesa și Cum arăta Larisa Popa, înainte de operațiile estetice. Cu greu o recunoști! După demisia de la Pescobar, vrea să-și facă o nouă intervenție!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *