Ce i-a transmis Larisa Popa lui Pescobar, după demisia de la Taverna Racilor. A făcut totul public

De ce și-a dat demisia din funcția de manager

Scris de: Daoud Andra

22 Mar. 2024

Ce i-a transmis Larisa Popa lui Pescobar, după demisia de la Taverna Racilor. A făcut totul public

Larisa Popa, cunoscută și drept ”Larisa a lui Pescobar”, și-a dat demisia, în urmă cu ceva timp, de la Taverna Racilor. Fosta mână dreaptă a lui Paul Nicolau, alias Pescobar, a vorbit recent despre experiența pe care a avut-o în calitate de manager al Tavernei. De ce nu își mai dorește să fie numită ”a lui Pescobar”.

Larisa Popa a vorbit despre experiența de la Taverna Racilor

În urmă cu câteva săptămâni, Larisa Popa a părăsit Taverna Racilor, unde ocupa funcția de manager. Tânăra a fost, în ultimii doi ani, mâna dreaptă a patronului Paul Nicolau, zis și Pescobar, și s-a ocupat de promovarea afacerii în mediul online, dar a avut grijă și ca persoanele care veneau la restaurant să aibă o experiență cât mai plăcută.

La ceva timp după ce a încheiat colaborarea cu Pescobar, Larisa a fost invitată la un podcast, unde a vorbit și despre experiența de la Taverna Racilor. Bruneta a ținut să îi mulțumească lui Paul Nicolau pentru colaborare, însă a precizat că nu își mai dorește să fie asociată cu numele lui.

Vezi și: Cum arăta Larisa Popa, înainte de operațiile estetice. Cu greu o recunoști! După demisia de la Pescobar, vrea să-și facă o nouă intervenție

”Vreau să îi mulțumesc pentru tot. Prin el m-am format, am învățat foarte multe lucruri de la el și cu toate astea pot să zic că de astăzi înainte sunt doar Larisa, nu Larisa a lui Pescobar, deși nu am cum să schimb lucrul ăsta. Toată lumea așa m-a cunoscut și așa mă știe”, a spus Larisa Popa, în podcastul ”Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

După plecarea Larisei Popa, Paul Nicolau a angajat pe altcineva pe postul de manager al restaurantului. Noua ocupantă a postului se numește tot Larisa și este, de asemenea, brunetă.

Ce i-a transmis Larisa Popa lui Pescobar, după demisia de la Taverna Racilor. A făcut totul public
Larisa a lucrat ca manager la Taverna Racilor în ultimii doi ani

De ce a plecat de la Taverna Racilor

În perioada în care era angajata lui Paul Nicolau, mulți au speculat că între acesta și Larisa ar fi fost mai mult decât o colaborare profesională. Cei doi nu au fost însă împreună, Pescobar având o altă iubită, pe care a încercat să o țină departe de ochii curioșilor. Luna aceasta, femeia cu care este într-o relație l-a făcut tătic pentru a doua oară, după ce a adus pe lume un băiețel. Pescobar mai are o fiică, dintr-o relație anterioară.

Larisa Popa a povestit, în cadrul aceluiași podcast, că a plecat de la Taverna Racilor pentru că își dorea să evolueze într-o altă direcție, din punct de vedere profesional. În prezent nu și-a găsit un alt loc de muncă, după cum a dezvăluit tot ea.

Citește și: De ce Larisa Popa l-a „părăsit” pe Pescobar, de fapt. Motivul real pentru care și-a dat demisia de la Taverna Racilor s-a aflat!

”Viața mea nu se blochează aici, cu siguranță de astăzi înainte voi face mult mai multe lucruri, am planuri mari cu viața mea. Nu aș putea să zic în momentul de față ce fac mâine, poate vreau să-mi încep un business, poate vreau să rămân în zona asta de online, doar că o să fiu activă oricum pe toate rețelele, clar, mai puțin pe pagina Taverna Racilor, dar, cu toate astea, o să-mi țin viața și mai privată, pentru că orice știe lumea despre tine, încearcă să strice, asta o spun de fiecare dată și cumva nu vreau să mă expun foarte mult. Adică o să arăt lumii ce fac, dar puțin câte puțin, totul o să decurgă normal. O să arăt puțin câte puțin. Nu bat pasul pe loc”, a mai spus ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *