De ce Larisa Popa l-a „părăsit” pe Pescobar, de fapt. Motivul real pentru care și-a dat demisia de la Taverna Racilor s-a aflat!

Iată adevăratul motiv pentru care Larisa Popa și-a dat demisia de la Taverna Racilor!

În urmă cu câteva zile, Laria Popa a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, că și-a dat demisia de la restaurantul lui Pescobar, dar nu a explicat foarte clar și de ce. Astfel, clienții fideli de la Taverna Racilor sunt extrem de nedumeriți și întristați de plecarea brunetei. Acum, însă, s-a aflat și de ce l-a ”părăsit” tânăra pe Paul Nicolau. Nimeni nu ar fi bănuit asta!

Motivul pentru care Larisa Popa și-a dat demisia de la Taverna Racilor

Vineri pe data de 15 martie 2024, Larisa Popa a anunțat că a încheiat colaborarea cu Paul Nicolau, cunoscut de publicul larg ca Pescobar. Bruneta nu a explicat, însă, și de ce a luat o asemenea decizie, mai ales că ea era considerată mâna dreaptă a patronului celebrului restaurant din Capitală.

Totuși, adevărul a ieșit la iveală. Potrivit celor de la Cancan, între Larisa Popa și Pescobar ar fi existat anumite neînțelegeri în urmă cu câteva luni de zile, când restaurantul din Herăstrău a fost închis o perioadă de timp. Atunci, tânăra se pare că nu și-ar fi primit salariu, lucru care nu i-ar fi picat deloc bine. Însă, asta nu este tot!

”Oferta” pe care ar fi primit-o fosta angajată a lui Pescobar

Tot în acea perioadă, Larisa Popa ar fi cunoscut un milionar român, stabilit în Dubai. Între cei doi ar fi început o poveste de iubire, iar misteriosul bărbat i-ar fi făcut și un cadou prețios tinerei.

Mai exact, acesta i-ar fi cumpărat Larisei Popa un apartament în țara arabă, totul pentru a o convinge să părăsească definitiv România. Acest lucru se pare că i-a reușit, dacă ne gândim că tânăra și-a anunțat demisia de la Taverna Racilor.

Citește și Cu cine a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa la Taverna Racilor. Modul inedit prin care a făcut anunțul, imagini impresionante cu focoasa brunetă!

Cum şi-a anunţat demisia Larisa Popa

După șapte ani în care a fost manager la Taverna Racilor, Larisa Popa și-a dat demisia, ulterior a transmis următorul mesaj prin intermediul rețelelor sociale:

”Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect.

Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut.

Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez. Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face.

Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi.

Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit.”

Citește și Larisa Popa a plecat de la Taverna Racilor: “Sunt mulți hateri”. Sunt deja 3 săptămâni de când nu mai lucrează la Pescobar!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *