Larisa Popa a plecat de la Taverna Racilor: “Sunt mulți hateri”. Sunt deja 3 săptămâni de când nu mai lucrează la Pescobar

Veste șoc pentru clienții fideli de la Taverna Racilor!

Demisie de răsunet la Taverna Racilor! Larisa Popa, cea care ocupa funcția de manager a celebrului restaurant deținut de Paul Nicolau, a demisionat. Chiar ea a dat vestea, după luni întregi în care au circulat zvonuri cu privire la plecarea sa. Iată ce anunț a făcut tânăra. Ea era considerată mâna dreaptă a lui Pescobar!

Larisa Popa a renunțat la colaborarea cu Pescobar

La finalul anului trecut, au început să circule informaţii potrivit cărora Larisa Popa a întrerupt colaborarea cu Pescobar. Însă, Paul Nicolau a negat totul și a mărturisit că tânăra este încă angajata lui.

Mai mult decât atât, acesta a susținut, la vremea aceea, că are încredere deplină în ea. De asemenea, Pescobar a mai spus atunci că el și Larisa Popa sunt prieteni de peste șapte ani de zile și că totul ar fi, de fapt, o strategie de marketing.

Ce declara Pescobar despre plecarea Larisei Popa

Invitat în cadrul unui podcast, Paul Nicolau nega cu vehemenţă zvonurile potrivit cărora Larisa Popa ar fi întrerupt colaborarea cu el. Patronul de la Tavera Racilor spunea că totul este doar un joc de marketing. De asemenea, el spunea că tânăra este o persoană foarte apropiată familiei sale și businessului pe care-l deține.

”Când are grijă de afacerea ta, prima chestie este să nu fure. Știi cum e, pui lupul paznic la oi. Aș fi dezamăgit, al ierta, dar nu ar mai lucra cu mine niciodată.

Dacă nu ierți, acumulezi energii negative. Este un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de șapte ani.

A crescut cu businessul ăsta. Da, e mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a spus Pescobar în cadrul podcast-ului respectiv.

Citește și Imaginile pe care Larisa lui Pescobar le-ar vrea șterse. Așa arăta bruneta înainte să se opereze, e schimbată total!

”Nu mai lucrez la Pescobar”

Totuși, acum, Larisa Popa a anunțat, prin intermediul contului său de TikTok, că nu mai lucrează pentru Pescobar de trei săptămâni. După șapte ani petrecuți la Taverna Racilor, tânăra spune că este mândră de tot ceea ce a realizat împreună cu Pescobar. Însă, ea crede că a venit momentul să se implice în alte proiecte.

”Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect.

Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut.

Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez. Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face.

Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi.

Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a precizat Larisa Popa.

Citește și Pescobar a devenit tătic de băiețel. Cum a apărut la maternitate, fanii au rămas surprinși!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce îți așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *