Cu cine a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa la Taverna Racilor. Modul inedit prin care a făcut anunțul, imagini impresionante cu focoasa brunetă

Vezi cu cine a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa la Taverna Racilor!

Larisa Popa, considerată mâna dreaptă a lui Pescobar, a anunțat, recent, că a demisionat din funcția de manager al restaurantului Taverna Racilor. Despărțirea s-a produs după o colaborare de 7 ani de zile. Tânăra a anunțat că are alte planuri de viitor, însă nici Paul Nicolau nu pare să piardă timpul. El a înlocuit-o deja pe superba șatenă. Iată cum arată noua sa angajată!

Pescobar a înlocuit-o pe Larisa Popa

Vineri, pe data de 15 martie, Larisa Popa și-a anunțat demisia de la Taverna Racilor. Tânăra a precizat că a întrerupt colaborarea cu Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum este cunoscut de o țară întreagă patronul celebrului restaurant, după șapte ani de zile.

De asemenea, Larisa Popa a transmis în mediul online că nu și-a găsit încă un alt loc de muncă, însă e gata să primească oferte.

”Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect.

Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut.

Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez. Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face.

Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi.

Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit.”, a spus tânăra.

Citește și Larisa Popa a plecat de la Taverna Racilor: “Sunt mulți hateri”. Sunt deja 3 săptămâni de când nu mai lucrează la Pescobar!

Cine este noul manager de la Taverna Racilor

Acum, la două zile de la anunțul Larisei Popa, Pescobar a transmis că a găsit un nou manager pentru restaurantul său. Ei bine, este vorba despre o tânără, extrem de atrăgătoare, brunetă, cu forme apetisante, care, culmea, se numește tot Larisa.

În urmă cu puțin timp, Paul Nicolau a postat pe rețelele sociale o imagine cu noua sa angajată. Tânăra apare îmbrăcată într-o ținută elegantă, dar extrem de sexy, care-i lasă la vedere decolteul impresionant. Vezi imaginile cu bruneta în galeria foto a acestui articol!

”Managerul meu e mai bun decât al tău.”, a scris Pescobar în dreptul fotografiei cu Larisa, noua manageră de la Taverna Racilor.

Citește și Pescobar a devenit tătic de băiețel. Cum a apărut la maternitate, fanii au rămas surprinși!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *