Iubita lui Vladimir Putin, implorată să intervină în conflictul din Ucraina. Cine a făcut acest apel disperat 

Iubita lui Vladimir Putin este implorată să intervină în conflictul din Ucraina de către prietenii ei. O petiție în care este supranumită „Eva Braun” solicită expulzarea ei din Elveția.
Iubita lui Vladimir Putin, implorată să intervină în conflictul din Ucraina. Cine a făcut acest apel disperat 

Supra numită „Eva Braun” , iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, este implorată să intervină în conflictul din Ucraina. Prietenii îi cer să meargă la Moscova și să-l convingă pe Putin să înceteze războiul. Fosta gismnasă  ar fi în Elveția, într-o cabană ascunsă, bine păzită. Recent au apărut informații că ar exista o petiție semnată de peste 50.000 de elvețieni care cer statului expulzarea ei din țară.

Iubita lui Vladimir Putin, implorată să intervină în conflictul din Ucraina

„Prietenele Alinei o imploră să zboare la Putin și să-l convingă să pună capăt războiului”, a declarat o sursă pentru Page Six. „El nu pare să asculte de nimeni, dar poate că ar putea să o asculte pe ea”, mai arată sursa.

Kabaeva spune că îi este practic imposibil să ajungă acum la el. Și, chiar dacă ar reuși să ajungă, se teme că apoi nu se va mai putea întoarce la copiii ei, mai arată sursa.

Alina Kabaeva este o fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică, una dintre cele mai premiate gimnaste din Rusia. Ea a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 medalii la Campionatul European.

Se spune despre ea că ar avea patru copii, doi băieți și două fete gemene, cu liderul de la Kremlin, în vârstă acum de 69 de ani. Aceste informații nu au fost niciodată confirmate.

Ar putea avea documente cu alte nume

Despre copii se mai speculează că s-ar fi născut în Elveția și că toți au pașapoarte elvețiene. Despre Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, se crede că deține pașapoarte sub mai multe nume și naționalități diferite.

Autoritățile elvețiene nu au acum informații concrete despre prezența ei și a copiilor lui Putin în țară. „Alina ar putea călători sub mai multe nume și pașapoarte diferite. Ea zboară cu avioane private și nu ar risca să călătorească sub propriul ei nume”, mai scrie publicația.

Cetățenii Ucrainei, Rusiei și Belarusului au făcut apel la Confederația Elvețiană cu o petiție intitulată „Conecteaz-o pe Eva Braun cu Führerul ei”. Ei o aseamănă pe Kabaeva cu partenera lui Hitler, Eva Braun pe Change.org.

„Ea este soția preferată a dictatorului delirant și a criminalului de război care a atacat trădând Ucraina în ultimele săptămâni”, se arată în petiție.

Elveția renunță pentru prima oară la neutralitate

Pentru prima oară în istoria ei, Elveția a renunțat la neutralitate și s-a alăturat sancțiunilor economice impuse de întreaga Europă Rusiei. Astfel, Elveția a înghețat activele unor persoane apropiate lui Putin.

De asemenea, s-a mai arătat că Putin și-a ascuns și prima soție, fosta însoțitoare de bord Lyudmila Shkrebneva și pe cele două fiice ale lor într-un „oraș subteran” din Siberia.

Buncărul high-tech este situat în Munții Altai. Acesta a fost proiectat pentru a fi protejat de un război nuclear, potrivit politologului Valery Solovey.

Observatorii au văzut puncte de ventilație în terenurile din jurul ascunzătoarei de munte și o linie de înaltă tensiune. Aceasta este conectată la o stație de 110 kilovolti, suficientă pentru a alimenta un oraș mic.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
8.8 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *