Iubitul Cristinei Cioran, reacție neașteptată după ce actrița a anunțat despărțirea: „Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea”. Declarații incredibile

Alexandru Dobrescu susține că s-ar căsători oricând cu Cristina

Alexandru Dobrescu continuă seria declarațiilor neașteptate cu privire la relația dintre el și Cristina Cioran. După ce actrița a anunțat despărțirea de acesta, tânărul de 38 de ani mărturisește că s-ar căsători oricând cu ea.

Iubitul Cristinei Cioran, reacție neașteptată după ce actrița a anunțat despărțirea

În ultimele zile atât Cristina Cioran, cât și Alexandru Dobrescu au făcut diferite postări pe rețelele de socializare cu privire la ceea ce se întâmplă între ei. Bărbatul susține că el se simte foarte bine și că s-ar căsători cu Cristina Cioran oricând.

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine? A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru click.ro.

Cristina Cioran: “Când un bărbat nu acceptă o despărțire“

Pe de altă parte, Cristina Cioran spune clar că ea și Alexandru Dobrescu nu mai formează un cuplu. Mai mult decât atât, într-o postare pe Instagram îl acuză pe acesta de șantaj, amenințări și minciuni.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări… Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu
Iubitul Cristinei Cioran, reacție neașteptată după ce actrița a anunțat despărțirea

O sursă apropiată a Cristinei Cioran a dezvăluit pentru playtech.ro că vedeta ar fi fost dată afară din casa lui Alex Dobrescu. Ulterior s-a mutat într-un apartament din București, cu fetița sa, Ema. În prezent nu se gândește la împăcare ci vrea doar să își recupereze lucrurile rămase la fostul iubit acasă. Printre ele se numără și actele personale.

„Cristina trăiește în teroare. Ea nu vrea circ, nu vrea ca despărțirea lor să fie mediatizată și subiect de presă, tocmai pentru a-și proteja fetița. Vrea doar să-și recupereze toate actele și tot ce era al ei și a rămas în casa în care au locuit împreună”, a declarat sursa respectivă.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au avut o relație de aproximativ trei ani. În luna iulie 2021 prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe fiica lor, Ema, născută prematur. Micuța a avut nevoie să rămână câteva săptămâni în spital și, din fericire, este foarte bine acum. Vedeta publică des imagini cu cea mică în diferite ipostaze.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.