Iubitul meu m-a dat afară din casă. Nu e locuința lui, stăteam cu chirie amândoi, dar mi-a zis că nu se mai regăsește în relația asta

Nu am reușit să înțeleg ce l-a determinat să ia această decizie, pentru că nu au fost semne înainte.
Iubitul meu m-a dat afară din casă. Nu e locuința lui, stăteam cu chirie amândoi, dar mi-a zis că nu se mai regăsește în relația asta

După cinci ani de relație, din care doi ani am locuit împreună, am ajuns la capăt. Iubitul meu m-a dat afară din casă. Chiar dacă plăteam pe din două chiria, el spune că nu se mai regăsește în relația asta și a decis că eu ar trebui să plec. Desigur, are o oarecare logică, pentru că eu mai am o locuință. Dar pentru că e un apartament mare, cu trei camere, în zona centrală a orașului, am decis să-l dau în chirie, iar din banii aceia eu îmi plăteam jumătate din chiria noastră. Și mai rămâneam și cu bani.

Doar că acum, apartamentul meu este închiriat, iar eu nu am unde să merg. Contractul mai este până la finalul anului. Acum îmi caut o locuință, iar între timp, stau la o prietenă, Acasă nu am cum să merg, deoarece ai mei locuiesc la țară și asta ar însemna să fac naveta. Ceea ce este imposibil.

Nu m-am așteptat la asta din partea lui. Dar acum înțeleg cât de frustrat era și cât de multă ură a adunat în sufletul lui. Mereu mă simțeam de parcă mă invidiază pentru că părinții mei m-au susținut mereu și m-au ajutat, indiferent ce am decis.

Părinții mei sunt cei mai buni prieteni ai mei. El, în schimb, nici cu fratele lui nu se poate înțelege, iar părinții lui au o problemă cu alcoolul. Acesta este motivul pentru care el nu mai vorbește cu ei de ani de zile. Însă fratele lui e supărat pe el din cauza asta. Fratele lui își mai ajută părinții, dar el niciodată. Nici pe fratele lui nu a vrut să-l ajute să meargă să ia de la curier un pachet. A spus că trebuia să se organizeze mai bine și să nu-i facă lui nimeni program.

Iubitul meu m-a dat afară din casă

Am avut multe discuții pe tema asta și i-am spus că e egoist. Dar el mi-a răspuns mereu că el nu se bazează decât pe el însuși și că nu vrea ca alții să profite de el.

În fine, în relația noastră eu am fost cea care a cedat mereu. L-am acceptat cu toate defectele lui, pentru că așa mi s-a părut că e firesc. Când accepți un om, îl iei cu toate, bune și rele. Tot nu a fost suficient. Nu am reșit să înțeleg ce l-a determinat. Mi-a spus direct că nu se mai regăsește în relația asta și că vrea să plec. Efectiv, iubitul meu m-a dat afară din casă.

Acum aștept să-mi revin, ca să pot analiza cu mintea mai limpede toată situația. Deocamdată sunt sub efectul șocului pe care l-am suferit. Nu știu unde am greșit față de el. Nu îmi dau seama ce l-a îndepărtat așa de mine, pentru că nu au fost semne înainte.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *