Iubitul meu m-a părăsit pentru verișoara lui. Nu a mai putut să mă mintă după ce i-am prins împreună

Nu mă gândeam că ar fi în stare de așa ceva
Iubitul meu m-a părăsit pentru verișoara lui. Nu a mai putut să mă mintă după ce i-am prins împreună

Știam că fidelitatea nu e punctul lui forte, dar mereu am simțit că nu ar fi ceva serios pentru el aceste escapade pe care le are. Pe mine mă ridica mereu în slăvi și nu m-aș fi gândit niciodată că ar putea lăsa relația noastră pentru altceva sau altcineva. Dar am fost surprinsă neplăcut. Iubitul meu m-a părăsit pentru verișoara lui. Sunt șocată de atitudinea lui și de felul în care a decis să procedeze.

Am fost împreună 3 ani

Eu și cu Alex ne-am înțeles mereu perfect. După o relație de 3 ani, am ajuns să ne cunoaștem foarte bine și să fim în primul rând buni prieteni. Mereu îmi povestea  tot ce făcea, fie că era muncă, fie că era vorba de vreo situație cu vreun prieten. Ne sfătuiam, vorbeam, petreceam mult timp împreună. Știu că mai avea mici scăpări, pe care el le trata ca fiind niște distracții de moment, care nu erau de luat în serios. Se purta ca un copil, iar escapadele astea ar fi fost o simplă joacă. Însă, tot timpul mă asigura că lucrurile serioase, sentimentele puternice erau la noi doi. Așa îmi spunea el, așa mă făcea să simt.

M-am mințit de frică să nu-l pierd

Dar ce nu fac uneori oamenii de frică să nu-i piardă pe cei dragi? Aleg să nu vadă adevărul. Așa și eu, am ținut mizeria sub preș și am ales să mă comport ca și cum nu ar fi existat. Am crezut că e curat, dacă nu se vede. Dar lucrurile nu erau însă curate, așa le vedeam eu. Poate de frică să nu-mi pierd iubitul, poate cu gândul la ideea că toți bărbații înșală și că asta e în natura lor. Cert este că eu nu am fost suficient pentru el. Iar când s-a săturat de noi, a găsit pe altcineva. Eu mă așteptam să ne oficializăm relația, dar el a decis să se distreze puțin cu verișoara lui, mai mică cu 7 ani decât el.

Iubitul meu m-a părăsit pentru verișoara lui. Mi-a zis că s-a îndrăgostit

Le-am găsit mesajele pe telefon. L-am confruntat când am văzut până unde merg lucrurile între ei, dar a ținut-o că nu e nimic serios. De 3 luni trăiesc calvarul ăsta, de săptămâni bune mă tot frământ și mă gândesc cum s-a ajuns aici. El spune că au petrecut câteva ore împreună, după o beție. Acum 3 luni, când am venit acasă de la muncă, am fost și eu martoră la momentele lor, când i-am prins împreună. Ea și-a luat hainele și a plecat imediat din casă, în timp ce el mă ținea și îmi tot repeta să nu fac vreo scenă. A doua zi, nu l-am mai găsit nici pe el acasă. Și-a luat hainele și a plecat. Mi-a lăsat un bilet în care își cerea iertare și spunea că nu se gândea că vom ajunge așa, dar s-a îndrăgostit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Șerban Huidu a fost sunat de Cătălin Botezatu și Andreea Esca: ”Am râs cu lacrimi”
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *