Iubitul meu pleacă mereu de acasă, după fiecare ceartă. Indiferent cât de banală e discuția, el spune că are nevoie să se liniștească

Partea proastă este că nu îmi psune niciodată unde stă, iar dacă nu îl caut eu, nu vine acasă cu zilele.
Iubitul meu pleacă mereu de acasă, după fiecare ceartă. Indiferent cât de banală e discuția, el spune că are nevoie să se liniștească

Am obosit să mai încerc să-l înțeleg. De patru ani locuim împreună. Tot de patru ani, de câte ori ne certăm, iubitul meu pleacă mereu de acasă. Nu voi putea niciodată să înțeleg cum îl ajută asta, în timp ce pe mine mă terorizează, pur și simplu.

Nu mai vine acasă cu zilele

Aș fi avut o șansă să înțeleg, dacă s-ar fi întors după câteva ore, măcar. Dar el nu mai vine acasă cu zilele. Niciodată nu-mi spune unde merge, unde stă, ce face în acest timp. Și dacă nu-l sun, nu vine.

S-a întâmplat o dată să ne certăm de la un motiv banal. I-am spus să nu mai pună farfuriile cu resturi de mâncare în mașina de spălat vase. De fapt, l-am rugat frumos. Reacția lui a fost, însă, total neașteptată. A început să țipe la mine că nu sunt mulțumită niciodată de nimic. Apoi a început să trântească prin casă tot ce-i pica la îndemână. Evident că m-am înfuriat și eu și i-am răspuns că nu e chiar așa de mare lucru să golească farufuria și că nu o face pentru mine, ci pentru a nu se strica mașina de vase.

Iubitul meu pleacă mereu de acasă, după fiecare ceartă

Din acel moment și-a luat haina și a plecat. Furioasă cum eram, nu l-am mai sunat. Au trecut șase zile în care nu a dat niciun semn de viață. Nu a sunat, nu a venit, nu știu dacă a fost la muncă, pentru că nu am acces la compania la care lucrează. Și în plus, dacă spune la poartă că nu poate fi căutat, atunci nu poate fi căutat. Nici măcar la telefon.

Ei bine, după șase zile am început să mă îngrijorez și l–am sunat. A răspus abia după mai multe apeluri și după îndelungi negocieri, a venit acasă. Dar nu imediat, ci următoarea zi.

Însă a fost singura dată când m-am încăpățânat să nu-l caut mai multe zile, sperând că va veni el acsă. Până la acel moment, de fiecare dată când ne certam, el pleca de acasă, iar a doua sau a treia zi îl sunam și insistam să vină înapoi. În general îmi ceream iertare de la el, deși în majoritatea cazurilor el era cel care se enerva fără un motiv real.

Nu  îmi spune niciodată unde stă

Acum ne-am certat din nou și de două zile e plecat și nu știu nimic de el. Nici nu știu ce să fac, dacă să îl sun, ori să-l mai las. De câte ori aveam discuția aceasta și îl întrebam de ce pleacă, îmi spunea că are nevoie să se liniștească. Dar eu mă întreb ce îl liniștește pe el, de îi ia atât de mult timp? Și cât de mult are nevoie să se liniștească, astfel încât nu vine acasă decât după ce insist eu?

În plus, nu am reușit niciodată să aflu de la el unde stă, atunci când este plecat de acasă. Cu siguranță nu este la părinții lui, pentru că acolo l-am căutat de fiecare dată când a dispărut. Chiar nu înțeleg acest comportament. Dacă nu are o amantă la care stă atunci când pleacă – și se întâmplă tot mai des de o vreme – atunci înseamnă că e o poveste demnă de „dosarele x”.

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *