Iubitul meu se supără din orice. Uneori am impresia că am un copil lângă mine, nu un adult

Îmi doresc să fim o echipă, nu să ne purtăm ca la grădiniță
Iubitul meu se supără din orice. Uneori am impresia că am un copil lângă mine, nu un adult

Încerc mereu să mă gândesc că fiecare persoană are defectele sale și nu există perfecțiune, indiferent cât de mult am căuta ca lucrurile și oamenii din viața noastră să fie ca la carte. Dar cu toate astea, oricât m-aș concentra pe partea pozitivă, ies la iveală, când îmi e lumea mai dragă, niște aspecte care mă deranjează enorm. Iubitul meu se supără din orice, îmi dă impresia că este un copil cu trup de adult.

Suntem de doi ani împreună, dar simt că mă lasă nervii

M-a cucerit cu perseverența lui. Adevărul este că până să ieșim la o întâlnire, Costi mi-a tot scris vreme de câteva luni. În cele din urmă am acceptat invitația lui, gândindu-mă că este un bărbat cu bun simț, drăguț și cu multă iubire de oferit. Nu regret nicio secundă alegerea făcută, însă sunt momente când efectiv mă scoate din sărite.

Suntem deja de doi ani împreună, timp în care ne-am apropiat destul de mult, așa că pot să spun că i-am descoperit și părțile mai puțin plăcute. Știu că nu există om perfect, dar sunt de părere că ține de noi să îmbunătățim anumite obiceiuri sau trăsături de caracter, dacă ele deranjează persoana iubită sau afectează într-un fel relația.

Și, deși, am încercat să vorbesc cu el în nenumărate rânduri să-i explic ce nu mi se pare ok la comportamentul lui, ajungem mai mereu în aceeași situație. Uneori, mă minunez cum o persoană de 35 de ani se poate comporta așa.

Înțeleg că fiecare om are defectele sale, dar trebuie să existe anumite limite

Sunt conștientă că fiecare le avem pe ale noastre, minusuri și plusuri, dar totuși cred că ar trebui să existe anumite limite de bun simț. Zilele trecute, am ieșit la restaurant alături de un alt cuplu, iar la un moment dat situația a luat o întorsătură neplăcută.

Băieții au început să se laude cu banii pe care îi câștigă, iar al meu s-a supărat când prietenul nostru i-a zis în glumă că mai are până să ajungă la nivelul lui. Fără să stea la discuții, s-a ridicat de la masă și a plecat. M-a lăsat singură la restaurant, deși am plecat împreună de acasă și am stabilit că vom petrece o seară în oraș, alături de celălalt cuplu. A fost o glumă nevinovată, dar el s-a simțit atât de rănit în orgoliu încât a plecat.

Iubitul meu se supără din orice. I-am zis că ar trebui să-și vindece părțile rănite

Și asta nu a fost prima dată când a procedat așa. Astfel de momente au mai avut loc prin vacanțe sau chiar la întâlnirile cu familiile noastre. Iubitul meu se supără din orice, cel puțin mie nu nu se pare că are un motiv întemeiat și părăsește încăperea fără să stea pe gânduri, fără să se gândească cum mă simt eu când el procedează așa.

Înțeleg că a avut parte de niște momente delicate în copilărie, când părinții aveau mari așteptări de la el și era certat din orice, dar trebuie să facă cumva să-și vindece rănile, pentru că ne afectează pe noi în prezent.

Uneori, când mai avem o discuție în contradictoriu, care totuși nu are la bază vreun motiv serios, el nu mai vorbește cu mine cu zilele. În zadar încerc să mă apropii de el, că închide toate ușile și impune distanță. Chiar nu știu cum să mai procedez cu el. Îmi doresc un partener lângă mine, cu care să fac echipă, să pot discuta despre orice subiect, nu să stau cu teama că oricând se poate supăra fără motiv și poate pleca.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *