Iulia Albu, de nerecunoscut! Cum arată iubita lui Mike acum, fanilor nu le-a venit să creadă că este ea

Iulia Albu a devenit cunoscută în România prin căsătoria cu Mihai Albu, celebrul designer de pantofi. După despărțirea de artist, vedeta a continuat să fie urmărită și apreciată de mulți internauți. Iar de când a participat la America Express cu iubitul ei, Mike, Iulia Albu se bucură de și mai multă notorietate.

Iulia Albu e schimbată mult

Prin intermediul emisiunii de la Antena 1, telespectatorii au văzut o altă față a Iuliei Albu, cea pe care s-a ferit să o afișeze în public sau pe rețelele sociale. În competiția dură America Express, iubita lui Mike a fost vulnerabilă, a plâns, a țipat, s-a bucurat, stări nemaivăzute la ea până acum.

Ei bine, după eliminarea din concurs, Iulia Albu se bucură de revenirea în casă și postează în ipostaze îndrăznețe. Totuși, cele mai recente imagini o arată cu ceva kilograme în plus. De altfel, fanii ei au remarcat acest lucru, taxând-o imediat! Zici că este o altă persoană, dacă stâm și analizăm pozele cu ea din trecut.

”Am spus cândva, nu demult, ca singura culoare pe care o femeie are NEVOIE să o poarte este ZÂMBETUL. Nu știu voi, dar eu zâmbesc mai ales din suflet atunci când aleg să vorbesc despre oamenii pe care îi iubesc. Ei nu sunt niște oameni cu care eu lucrez, ei sunt deja FAMILIE. Am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât a spune că suntem doar prieteni nu ar fi suficient. Am trecut prin multe împreună. Și mereu am găsit împreună calea cea mai bună. (…)”, a precizat Iulia Albu pe internet, mesajul ei fiind însoțit de câteva cadre în aer liber.

Citește și Iulia Albu și Mike s-au umplut de bani de pe urma America Express. Cu cât au fost plătiți de Antena 1

Iubita lui Mike s-a „împlinit” din punct de vedere fizic

Însă, ținuta aleasă de vedetă nu o avantajeză foarte mult, deoarece pare că s-a îngrășat: ”Iulia, e ceva ce as aprecia la oameni ca tine, anume promovarea igienei orale. Dupa ce ai invatat Romania cum sa se imbrace poate reusesti sa ne convingi si de spalatul pe dinti si mersul la dentist.” / „Iulia, te-ai ingrasat”, i-au reproșat internauții. Vezi imaginile cu Iulia Albu în GALERIA FOTO.

De curând, criticul de modă și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu părinții ei. Puțini știau că Iulia Albu nu se înțelege cu ei, în ciuda tuturor eforturilor pe care ea le-a făcut.

”Eu, din păcate, nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”, a dezvăluit criticul de modă cu lacrimi în ochi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.3 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *