Iulia Albu, scrisoare emoţionantă pentru fiica ei: “Tu, draga mamei, trebuie sa ții mereu capul sus”

Iulia Albu și Alex Velea s-au certat în urmă cu mai mulți ani. Scandalul a început după ce creatoarea de modă a acordat un calificativ mic vestimentației cântărețului. Artistul a jignit-o, dar apoi i-a cerut scuze, motivând că a reacționat la nervi.
Iulia Albu, scrisoare emoţionantă pentru fiica ei: “Tu, draga mamei, trebuie sa ții mereu capul sus”

Iulia Albu a fost extrem de deranjată de declarațiile lui Alex Velea, potrivit cărora, artistul i-ar fi cerut scuze în urmă cu mai mulți ani, atunci când a jignit-o. Într-un mesaj postat perețelele de socializare, criticul de modă povestește ce s-a întâmplat și îi oferă o lecție prețioasă fiicei sale pe care o învață să meragă înainte, cu capul sus, indiferent prin câte momente grele va trece.

Scrisoare emoționantă a Iuliei Albu pentru fiica ei: „Să nu te prăbușești în bătaia vântului”

Alex Velea a fost invitat de Radu Țibulcă în cadrul podcastului său. Printre subiectele discutate s-a numărat și episodul petrecut în urmă cu câțiva ani între artist și Iulia Albu. Cântărețul a mărturisit că atunci a reacționat la nervi, iar ulterior i-a cerut scuze fostei soții a lui Mihai Albu.

Totul ar fi pornit de la o jurizare a vestimentației artistului în timpul căreia Iulia Albu l-a numit „cocalar” pe solist. Reacția lui Velea nu a întârziat să apară, aducându-i creatoarei de modă o serie de jigniri, după care acesta și-a cerut scuze pentru că și-a dat seama că nu era potrivit ca fiica ei să audă replicile jignitoare la adresa mamei sale.

Artistul a mărturisit, de asemenea, că era pregătit să lanseze chiar și o melodie injurioasă la adresa Iuliei, dar a decis să nu o mai facă.

În replică la cele declarate de Alex Velea în cadrul podcastului, Iulia Albu a postat un mesaj pe rețelele sociale, dedicat fiicei sale. Ea a explicat pe pagina sa de Facebook că iubitul Antoniei nu ar trebui să își ceară scuze numai pentru faptul că fata ei ar fi putut vedea declarațiile ci pentru că, în general, nu este normal să ai un astfel de comportament.

Iulia Albu si fiica ei, Mikaela

„Mama ta, Mikaela, a stat dreaptă”

Fiicei mele, Mikaela

Intr-o zi de luni mama ta te va invăța să stai mereu dreaptă in fața oricărei furtuni. Da, draga mea Mikaela, trăim intr-o lume urâtă, urâtă pentru ca de multe ori oamenii te vor face sa plângi si sa te îndoiești de tine. Si va fi al naibii de greu sa treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie sa ții mereu capul sus si sa nu te prabusesti in bataia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă si STAI DREAPTA.

Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bataie de joc cu gaina la cap. Iulia Labu zdreanta fashionistă care o suge in batistă. Ai strâmbat o oglinda. Vezi ca noaptea umbla poliția si te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină, mare manelist.” pentru ca mama ta a spus ca el poarta un lanț de manelist si i-a dat o nota de 3 si apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău…

Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, mama ta A STAT DREAPTA.

„Un bărbat nu poate umili niciodată o femeie făcând-o zdreanță”

Si mama ta, Mikaela, SPUNE: Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui sa îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești si sa vorbești urat despre oameni. Pentru ca tu NU POȚI sta drept. Si asta nu se va schimba niciodata, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus in fata fiicei mele care trebuie sa știe ca trăiește intr-o lume frumoasa in care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual. O lume in care nu este Ok sa comentezi fizicul unei persoane, o lume in care un bărbat NU POATE NICIODATA sa UMILEASCĂ o femeie făcând-o “zdreanță” si trimițând-o “sa lingă acadeaua”.

Mama ta, Mikaela, STA DREAPTA.

Fii o salcie, Draga mamei.
Lasa-i sa treacă ca vântu, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *