Iulia Pârlea de la ”Meteo” PRO TV nu se uită deloc la filmările cu ea. „Nu-mi place să mă văd, nu-mi place vocea mea”. Pentru cine zâmbește, când anunță vremea. EXCLUSIV

”Când eram la radio toată lumea îmi spunea ce voce frumoasă am și eu eram îngrozită”

Fără îndoială, Iulia Pârlea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. Deși are o experiență de aproape 15 ani în televiziune, dar și o carieră de model, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că nici după atâția ani nu-și poate urmări evoluția pe micul ecran, fiind cel mai aspru critic al ei.

”Nici să mă pozez nu îmi place foarte tare”

Cu toate că nu a făcut nicio gafă în toată cariera ei în televiziune, Iulia Pârlea este de părere că nu face nimic bine pe micul ecran și că vocea ei este extrem de ciudată, comparativ cu cea pe care o aude zilnic.

„Nu-mi place să mă uit la mine pe TV. Nu-mi place să mă văd, nu-mi place vocea mea. Când eram la radio toată lumea îmi spunea că ce voce frumoasă am și eu eram îngrozită, le spuneam că nu vreau să mă aud. Nici să mă pozez nu îmi place foarte tare. De multe ori postez pe Instagram căci, deh, asta este perioada. Dar mă uit la o poză de o mie de ori, spun că asta e și până la urmă nu mai postez nimic. Că nu îmi mai place”, a povestit amuzată Iulia Pârlea pentru EGO.ro.

S-a adaptat ușor în București: ”Chiar dacă nu par, eu sunt sociabilă”

Cu toate aceste autocritici, Iulia mărturisește că iubește ceea ce face și că revenirea pe micul ecran a fost un pas important în viața ei. Cu greu s-a despărțit de rubrica Meteo, chiar și pentru câteva zile, atunci când a fost într-o scurtă vacanță în Grecia.

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV
Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV

Chiar dacă este originară de la malul mării, Iulia ne-a mărturisit că nu a avut timp să ajungă anul acesta acasă, tocmai pentru că știa că, odată ajunsă la Constanța, nu va găsi deloc timp pentru a se odihni.

„S-a dus bronzul. Am fost în vacanță acum trei săptămâni, eram super bronzată, dar între timp s-a dus. Anul acesta nu am ajuns nici măcar o zi la Constanța. Fratele meu tot timpul mă întreabă când mai ajung și eu acasă. Sincer, când am timp liber prefer să stau la mine, în București, să mă uit la un film, să citesc o carte, să mă relaxez. Dacă ajung la Constanța nu am cum să mă relaxez.

Trebuie să mă întâlnesc cu toți prietenii, cu familia, să plec la plajă. Am îmbătrânit. Dar Constanța o să fie pentru mine acasă”, ne-a mai declarat Iulia, completând că între timp a ajuns să considere Bucureștiul tot acasă. „Când m-am mutat în București nu aveam gașca mea de prieteni, dar eram model când m-am mutat și aveam job-urile mele. Nu mi-a fost deloc greu să mă adaptez. În plus, eu chiar mă adaptez destul de ușor. Nu am probleme. Chiar dacă nu par, eu sunt sociabilă”.

„Când spun ce temperaturi sunt pe litoral, trag un zâmbet mare”

Totuși, inima ei este la Constanța, căci acolo se află familia ei, dar și prietenii dragi. Chiar dacă nu ajunge acasă ori de câte ori își dorește, Iulia ne-a mărturisit că nu are cum să-și renege originile, astfel că, atunci când prezintă în direct rubrica „Meteo” și-a făcut o tradiție, un semn specific pentru cei dragi ei, ca un mod de a le spune zilnic că este cu gândul la ei.

„La rubrica Meteo, de fiecare dată când spun ce temperaturi sunt pe litoral, trag un zâmbet așa mare, pentru ai mei. Este semnul pentru ai mei, de acasă. Constanța pentru mine e acasă, așa o să fie tot timpul”, a mai declarat Iulia Pârlea pentru EGO.ro

Vezi în galeria foto de sus mai multe poze cu vedeta Pro TV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
3 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *