Iulia Vântur, dezvăluire uimitoare despre relația cu Salman Khan. A rupt în sfârșit tăcerea, s-a aflat după 10 ani de când sunt împreună

Iulia Vântur, dezvăluire uimitoare despre relația cu Salman Khan. A rupt în sfârșit tăcerea, s-a aflat după 10 ani de când sunt împreună

Iulia Vântur, dezvăluire uimitoare despre relația cu Salman Khan. Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de 10 ani, însă fosta prezentatoare TV a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața ei privată. Recent, Iulia Vântur a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația cu faimosul actor indian. Ea a mărturisit că asocierea cu iubitul ei a fost „o sabie cu două tăișuri”, fiind nevoită să demonstreze că își merită locul.

Iulia Vântur, dezvăluire uimitoare despre relația cu Salman Khan

În urmă cu câțiva ani, Iulia Vântur, a părăsit România pentru a-și urma inima și a-i fi alături bărbatului de care s-a îndrăgostit. Fosta prezentatoare TV s-a mutat în India, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan.

În cei 10 ani de relație, cuplul a fost extrem de „zgârcit” în privința detalliilor despre viața amoroasă, cu toate că nu de puține ori a fost vizat de speculații și dezvăluiri incredibile.

Prezentatoarea TV, în vârstă de 42 de ani, a făcut însă recent câteva dezvăluiri despre relația cu Slam Khan.

Chiar dacă în România era deja o vedetă consacrată, în India Iulia Vântur a luat-o de la zero. Și asta pentru că acolo ea a devenit cunoscută prin prisma iubitului ei.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu eram artista!

(…) E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut, sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii. Mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină.

Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure «giuvaierul» națiunii. (…) El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo.”, a spus Iulia Vântur la Teo Show, potrivit Wowbiz.

„Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood”

Fosta știristă a mărturisit că nu și-a dorit să devină star la Bollywood și că și-a descoperit menirea după îndelungi căutări. Muzica este acum pasiunea ei și afirmă cu tăre că este lucrul care îi împlinește viața.

„În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia. Tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

(…) Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața”, a mai declarat vedeta.

7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.