Iulia Vântur, în compania unui tinerel pe internet. Momentul în care îl sărută pe obraz a creat mare vâlvă printre fani: “Cine e?”

Iulia Vântur, în compania unui tinerel pe internet. Momentul în care îl sărută pe obraz a creat mare vâlvă printre fani: “Cine e?”

Iulia Vântur (43 de ani) se iubește de 10 ani cu actorul indian Salman Khan. Datorită acestei relații, fosta prezentatoare TV a devenit cunoscută în toată lumea, mai ales în țara natală a iubitului ei, India. Orice apariție a moldovencei este savurată de fanii săi, care, de curând, s-au agitat din cauza unui poze. Ce imagine a postat Iulia pe internet?

Iulia Vântur și-a uimit fanii

Cu toate că este plecată peste hotare de mulți ani, Iulia Vântur continuă să fie iubită de români. Având o comunitate uriașă pe rețelele sociale, vedeta postează des amănunte interesante despre viața sa în India.

De curând, iubita lui Salman Khan a publicat o imagine cu un tânăr pe care îl sărută pe obraz. Ipostazele i-au pus pe jar pe următoritorii săi, care au și întrebat-o imediat cine este bărbatul.

„La multi ani, dragul meu! Să ți se împlinească cele mai frumoase vise, sa fii sănătos și să te bucuri de fiecare zi. Știi ca e poza mea preferată…”, a precizat Iulia Vântur în dreptul imaginilor cu tânărul misterios. Așa cum era de așteptat, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, curioși să afle cine este bărbatul. Ei bine, e chiar finul său.

Iubita lui Salman Khan, în rochie de mireasă

Recent, Iulia Vântur a apărut în rochie de mireasă în mediul online. Imaginea superbă a fost postată chiar de iubita actorului indian Salman Khan pe internet. Mulți fani s-au bucurat să o vadă așa, crezând că a făcut, în sfârșit, nunta cu cel care îi este partener de un deceniu. În realitate, s-a îmbrăcat în alb pentru o ședință foto.

„La mulți ani, dragilor! La mulți ani vouă, celor ce purtați numele Sf. Ioan! Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile, care să vă umple sufletul de bucurie”, a scris Iulia Vântur pe rețelele sociale.

În urmă cu 10 ani, Iulia Vântur a plecat din România pentru o viață nouă în India. Cu timpul, Mumbai a devenit a doua ei casă: „Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a ‘adoptat’ și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *