Iulia Vântur, mărturisiri despre relația cu Salman Khan. Cum a reacționat, după zvonurile legate de despărțire

S-a despărțit sau nu Iulia Vântur de Salman Khan?
Iulia Vântur, mărturisiri despre relația cu Salman Khan. Cum a reacționat, după zvonurile legate de despărțire

Iulia Vântur, mărturisiri despre relația cu Salman Khan. În ultimul timp, au circulat zvonuri potrivit cărora fosta prezentatoare TV și faimosul actor indian s-au despărțit. Deranjată de speculațiile care se fac pe seama vieții sale amoroase, Iulia Vântur a reacționat și a transmis un mesaj dur pe contul ei de Instagram.

Iulia Vântur, mărturisiri despre relația cu Salman Khan

În ultimele zile, presa din România a vuit despre o posibilă despărțire a Iuliei Vântur de Salman Khan. Cei doi au fost văzuți împreună tot mai rar în ultimele luni, iar Iulia și-ar fi adus deja o mare parte din bagaje în țară. În plus, se pare că fosta prezentatoare TV ar fi deja în discuții pentru un nou proiect în televiziune, aici, în țară.

Informația cum că cei doi s-ar fi despărțit a fost confirmată inclusiv de un apropiat al Iuliei, care a declarat: „Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui”.

Iulia Vântur a infirmat aceste zvonuri printr-un mesaj transmis pe contul său de Instagram.

„Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o ‘mare știre de senzație’. Dragii mei, eu nu îmi trimit ‘mesaje cu subînțeles’ pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o ‘persoană apropiată a mea’ nu ar da niciodată asemenea declarații.

Hai să fim sănătoși…vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a scris Iulia Vântur, în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Iulia Vântur, alături de Salman Khan, la un eveniment
Iulia Vântur, alături de Salman Khan, la un eveniment în India

Documentarul despre Slaman Khan, aproape gata

Iulia Vântur mai are foarte puțin și încheie seria de 60 de interviuri realizate despre viața lui Salman Khan, care vor fi transpuse ulterior într-un documetar dedicat celebrului actor indian. Fosta prezentatoare TV a povestit pentru Impact.ro cum au decurs interviurile și ce a descoperit nou în urma acestora despre iubitul ei:

„Făceam și câte trei pe zi (interviuri – n.r.). La un moment dat, cred că vreo 50 de zile am făcut de dimineața până noaptea. Ești total implicat, vrei să afli povestea și te stoarce de energie.

Dar în același timp e atât de frumos, de fascinant. Am învățat atâtea lucruri despre meseria mea, despre oameni, despre cum se raportează.

Toți se raportau la el într-un alt mod, prin vizorul lui, la ceea ce reprezintă el pentru ei. E fascinant să afli povestea dintr-un unghi de 360 de grade..

Reporter: Ce ai aflat în plus despre el, în urma acestor interviuri?

Cred că am aflat și mai mult despre prețul unui astfel de succes. A fost și scopul acestui proiect la care m–am gândit.

Toată lumea vede partea glamuroasă a industriei și a actorilor. Nimeni nu se gândește că succesul a venit câteodată și cu foarte mult chin, cu multe provocări.

Cu momente în care ți-e foarte greu și nu mai găsești o rezolvare. Iar el a dat exemplu că un om de succes e acel om care are puterea să se ridice de jos, și cu mai multă putere.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *