Iulia Vântur rupe tăcerea despre sarcină. A dezvăluit totul fără perdea: „Mi-am dat seama”

Cea mai recentă apariție pe covorul roșu a frumoasei Iulia Vântur a stârnit mare vâlvă în mediul online. S-a spus că partenera lui Salman Khan, una dinte cele mai frumoase românce, ar fi însărcinată. Actrița de la Bollywood a purtat o rochie neagră la un eveniment, iar unii fani s-au grăbit să o felicite, susținând că blondina așteaptă un copil!

Iulia Vântur și-a pus fanii pe jar

Iulia Vântur (43 de ani) a marcat o apariție senzațională pe covorul roșu, care, însă, a creat controverse pe rețelele sociale. Mulți fani s-au grăbit să o felicite pentru sarcină, aceștia afirmând că românca este gravidă. Care este adevărul, de fapt?

Miercuri, 13 septembrie, vedeta TV a ținut să lămurească lucrurile privind o posibilă sarcină. În cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV, printr-o transmisiune live, Iulia Vântur a făcut următoarea precizare, care pune capăt speculațiilor de orice fel.

Este sau nu însărcinată?

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochia? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați”, a spus iubita lui Salman Khan.

Iulia Vântur s-a mutat în India, pentru a fi alături de iubitul ei, celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. Povestea lor de dragoste a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din țară și străinătate, în primă fază, aceasta negând că ar avea o relație.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!”, a punctat Iulia Vântur într-un interviu.

Frumoasa moldoveancă se concentrează mai mult pe carieră și activitatea profesională. Pare că viața în India îi priește din plin, unde se bucură de mare succes.

Citește și Nu știa nimeni adevărul. Ce diferență de vârstă e între Iulia Vântur și Salman Khan, de fapt

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce are Doinița Oancea de pe platoul “Inimă de țigan” în casă
4.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *