Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani. Și-a început viața de adult cu un salt cu parașuta și cu o mașină de 90.000 de euro. Exclusiv și imagini de la petrecere

Iuliana s-a serbat ieri într-un restaurant de lux din Herăstrău. Tortul a fost surpriza serii

Pe 13 iulie, Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani, devenind oficial majoră. Dat fiind faptul că a așteptat nerăbdătoare acest pas, nu putea să aibă decât să aibă parte de o zi de naștere memorabilă. Iuliana Beregoi a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că și-a început ziua cu un salt cu parașuta, apoi s-a pregătit pentru marea petrecere, acolo unde știa că o așteaptă mașina mult visată, un SUV de lux în valoare de aproximativ 90.000 de euro.

”Mi-am dorit enorm să sar cu parașuta”

Iuliana Beregoi a început să petreacă de ziua ei încă de săptămâna trecută când a susținut un concert pe cinste la Arenele Romane. Conștientă de faptul că nu poate chema pe toată lumea la petrecerea ei de majorat, iar dorința ei a fost să-și sărbătorească ziua și alături de cei mai înfocați fani, artista a oferit un adevărat spectacol cu trei zile înainte. Iar pe cei apropiați i-a invitat ieri într-un restaurant de lux situat în mijlocul parcului Herăstrău, distrându-se împreună până dimineață.

„Ziua mea a început foarte tare. Pot spune că a fost una nebună încă de la început, de când m-am trezit. Managerii mei mi-au spus că mergem să mă bage la gândaci, eu am fobie de gândaci. Am zis că nici să nu aud. Dar mi-au zis că au glumit și m-au dus să sar cu parașuta. Așa că am început ziua cu un salt cu parașuta”, ne-a povestit Iuliana chiar din mijlocul petrecerii de majorat.

Iuliana Beregoi a sărit cu parașuta de ziua ei
Iuliana Beregoi a sărit cu parașuta de ziua ei

Deși, la prima vedere, poate părea o adolescentă firavă și emotivă, când s-a văzut urcată în avion pentru saltul cu parașuta, Iuliana ne-a mărturisit că nu a avut nici cea mai mică frică, ci doar nerăbdarea de sări cât mai repede din avion.

„Mi-am dorit enorm să sar cu parașuta, iar Cătălin cu Alina mi-au îndeplinit visul. A fost una dintre cele mai frumoase surprize din viața mea. Culmea este că deși aveam emoții, când am urcat în avion nu mai eram stresată deloc. Eram foarte energică și aveam un vibe foarte bun. Sincer”.

„Mi-am luat mașina la care visam”

De departe însă, cel mai așteptat cadou a fost SUV-ul de lux. De mai bine de 3 ani visează la acest model de mașină, un Porsche Macan, iar acum visul i s-a îndeplinit. Dat fiind faptul că muncește de la vârsta de 4 ani, iar de la 12 ani a început să câștige bani frumoși, de pe urma concertelor, Iuliana și-a permisă să-și cumpere singură această mașină.

„După saltul cu parașuta, m-am pregătit și am venit la petrecere. Aveam urechea înfundată, nu auzeam nimic cu o ureche de la saltul cu parașuta, dar mi-am revenit când am văzut mașina. Sunt foarte fericită. Mai ales că au venit prietenii la ziua mea de naștere. Mi-am luat mașina la care visam. În sfârșit e aici pentru mine și mă bucur enorm. Jur. Urmează să o și conduc. Eu am făcut școala de șoferi, dar examenul este pe 15. Atunci o să pot spune oficial că sunt șoferiță” ne-a mai declarat Iuliana Beregoi, care abia așteaptă să se urce la volanul mașinii.

Cadoul pe care Iuliana Beregoi și l-a făcut de ziua ei, un Porche Macan
Cadoul pe care Iuliana Beregoi și l-a făcut de ziua ei, un Porche Macan

Artista nu doar că a uitat complet de accidentul de circulație extrem de grav pe care l-a avut în urmă cu doi ani, dar de atunci visează doar la ziua în care va avea permisul de conducere în mână.

„După accident, eram la clinică, aveam cicatrice pe frunte, am intrat la o emisiune și de atunci am zis că abia aștept să fac 18 ani ca să îmi iau permisul de conducere. După accident, primul gând a fost să îmi iau permisul. Am încredere în mine să merg singură, să fiu eu șoferul meu. Tata nu prea este de acord cu mine, că zice că semăn cu el și că o să bag piciorul în pedala de accelerație dacă îmi iau o mașină puternică”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *