Iuliana Marciuc, despre cum a fost cucerită înainte să-l cunoască pe Adrian Enache. Relația secretă de care nu a vorbit până acum VIDEO EXCLUSIV

Cine a fost primul băiat pe care l-a prezentat părinților

Iuliana Marciuc formează un cuplu de foarte mulți ani cu Adrian Enache, alături de care are și un băiat, David. Cei doi trăiesc o poveste de iubire superbă, fiind apreciați de foarte mulți români. Totuși, într-un interviu exclusiv Ego.ro, superba vedetă a oferit detalii despre o relație veche, care nu este știută de către public. Aceasta a explicat cum a reușit să o cucerească primul băiat care i-a cunoscut părinții. Se pare că gesturile romantice au reprezentat reteța succesului, căci ea a primit în fiecare zi, într-un mod inedit, un trandafir roșu.

Iuliana Marciuc, despre prima iubire trăită

Iuliana Marciuc a fost prezentă la Viva! Influencers Party 2023, unde ne-a vorbit despre părinții săi, explicând că au tratat-o cu încredere și au acceptat toate poveștile de iubire pe care le-a trăit. Vedeta și-a amintit de primul băiat pe care l-a dus acasă, care a cucerit-o prin gesturi romantice. Se pare că băiatul i-a oferit un trandafir în fiecare zi, timp de 3 luni:

„Nu. Ei m-au tratat cu încredere, așa cum îl tratez și eu pe David, și au acceptat toate poveștile mele. Nu au fost foarte multe, dar le-au acceptat, le-au încurajat și m-au tratat cu încredere! Primul băiat adus acasă a fost un băiat care, în fiecare zi, timp de vreo 3 luni de zile, mi-a lipit câte un trandafir pe Dacie. Un trandafir roșu pe Dacia galbenă. Deci le plăcea, îți dai seama! Când mama cobora ca să conducă Dacia, avea de dezlipit înainte trandafirul! Era un trandafir lipit, zilnic, cu scotch, pe ușa Daciei mele galbene. Un trandafir roșu!”.

Cine a cucerit-o în trecut

Frumoasa vedetă a mărturisit că a primit de la același băiat felicitări și scrisori. Iuliana Marciuc și-a amintit cu drag de omul care a cucerit-o în trecut prin gesturi romantice. Aceasta a punctat că l-a plăcut încă de la început, ținând cont că și aspectul fizic se ridica la nivelul cerințelor:

„Normal, era vremea scrisorilor! Mi-a dat și scrisori, dar și felicitări. Nu era cu Whatsapp-ul, era cu lucruri mai consistente și mai romantice ca acum! Mi-a plăcut de la început de el, îmi amintesc că era foarte drăguț. Era bruneț, cu păr cârlionțat, era foarte drăguț!”.

Cum s-a sfârșit povestea de iubire

De asemenea, Iuliana Marciuc a punctat că povestea de iubire din adolescență s-a stins cu timpul, fără să aibă vreun final dramatic. Vedeta a explicat că bărbații ar trebui să învețe din astfel de gesturi și să mai apeleze, din când în când, la romantism:

„Nu! (n.r. bărbații nu mai fac astfel de gesturi). Ar trebui să învețe! Așadar, trandafir lipit nu pe Dacie, ci pe bolizi, că acum ei se poartă! Un trandafir, nu un buchet mare, nu contează mărimea, contează gestul! Pur și simplu s-a stins, nu s-a sfârșit dramatic, s-a stins cu timpul. (n.r. povestea de iubire)”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *