Ivana Trump, înmormântată în sicriu de aur. Ultimul omagiu adus de Donald, Ivanka și alți membri ai familiei

Cine a participat la ceremonia de înmormântare a Ivanei Trump
Ivana Trump, înmormântată în sicriu de aur. Ultimul omagiu adus de Donald, Ivanka și alți membri ai familiei

Ivana Trump a fost condusă miercuri pe ultimul drum de către toți cei apropiați. Donald Trump a fost și el prezent alături de familia sa. Oamenii și-au luat rămas bun de la Ivana Trump, femeia de afaceri care a trăit întotdeauna într-o eleganță impresionantă. Sicriul Ivanel Trump a fost unul din aur.

Ivana Trump, înmormântată în sicriu de aur. Cine a condus-o pe ultimul drum

Printre oamenii prezenți au fost văzuți cei trei copii ai lui Donald Trump cu Ivana: Ivanka, Eric și Donald Trump Jr. Aceștia au stat cu toții alături de soții și familiile lor, în timp ce mașina funerară cu sicriul a ajuns la Biserica Catolică Sf. Vincent Ferrer. Aceștia au ținut ulterior discursuri în memoria mamei lor.

„În copilărie, mama mi-a spus că o femeie poate face tot ce vrea și mi-a demonstrat asta. Mama mi-a spus odată că nu e nimic care să nu poată face pe tocuri”, a spus Ivanka Trump în timpul ceremoniei de înmormântare.

Donald Trump a fost și el prezent, având alături personalul de securitate. Acesta a transmis și un mesaj pe o platformă de social-media: „O zi foarte tristă, dar în același timp o marcare a unei vieți minunate și frumoase”.

Slujba de înmormântare a Ivanei Trump, desfășurată în condiții de maximă securitate

Ceremonia de înmormântare a Ivanei Trump s-a desfășurat în Manhattan, în condiții de maximă securitate. Mașinile de poliție și agenții de securitate au împânzit întreaga zonă din jurul bisericii. Deși ușile bisericii au fost deschise, puțini oameni au putut să participe, prin invitație, potrivit digi24.ro.

Ultimul omagiu adus de Donald, Ivanka și alți membri ai familiei
Ultimul omagiu adus de Donald, Ivanka și alți membri ai familiei

Cine a fost Ivana Trump

Ivana Trump (născută pe data de 20 februarie 1949) a fost fotomodel, designer de modă, personalitate media, dar și o femeie de afaceri. Divorțul dintre ea și Donald Trump în 1992 a fost unul răsunător. După despărțirea de el, Ivana Trump și-a dezvoltat propriile afaceri și a deschis propria linie de articole vestimentare, bijuterii și produse de înfrumusețare. A avut inclusiv o rubrică de sfaturi, Ask Ivana, la tabloidul Globe, până în anul 2010.

„Fără mine, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este”, spunea Ivana Trump într-un interviu acordat în octombrie 2017 postului CBS News.

Ivana Trump a murit pe data de 14 iulie, la vârsta de 73 de ani, după ce ar fi căzut pe scările din casa sa din Manhattan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8.8 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *