Jador a învățat să cheltuiască mult mai puțin decât produce. ”De mine depinde toată familia” VIDEO EXCLUSIV

”Le-am făcut la toți business-uri”

Până să devină celebru, Jador, fostul concurent de la ”Survivor All Stars” a trebuit să se confrunte cu multe probleme de ordin financiar. Dacă alți artiști, în momentul în care au început să câștige sume fabuloase de bani, și-au pierdut mințile și au cheltuit excesiv, Jador mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că el nu își permite să facă asemenea greșeli deoarece de el depind nu doar părinții, ci întreaga familie.

”Nu îmi permit să fac greșeli”

Extrem de sincer, de-a lungul timpului, Jador a mărturisit că a avut zile în care a stat nemâncat, iar problemele de sănătate ale părinților săi l-au făcut să își dorească să ajungă în punctul în care să îi poată susține financiar. A reușit să facă asta într-un timp relativ scurt, iar în momentul de față este unul dintre cei mai bine cotați cântăreți de muzică de petrecere din România.

Nu înseamnă însă că este în punctul în care nu mai trebuie să muncescă la fel de asiduu pentru tot ce are. Pentru artist nu există nici în ziua de azi conceptul de vacanță și orice zi este prilej de muncă.

”Acum am și timp. Mi-am pus viața în ordine. M-am întors de curând din Austria, am avut concert acolo. Săptămână trecută am avut în Spania, acum trei săptămâni am avut în Germania, acum o lună am avut în Anglia. Par obosit? Nu. Așa este fața mea. Sunt urăt. Eu chiar mă odihnesc. E adevărat că am slăbit mai mult de când m-am întors din Republica Dominicană. Mi-am dorit să slăbesc”, ne-a declarat Jador despre faptul că a învățat însă să nu se mai epuizeze.

Conștient de faptul că de el depinde toată familia, Jador și-a pus ordine în viață și a acceptat că pentru a-și duce toate planurile la bun sfârșit trebuie mai întâi de toate să aibă grijă de el, ca apoi să poată avea grijă și de cei din jurul lui.

”Mama știe foarte bine că eu duc un stil de viață sănătos. Adică încerc să nu mănânc prea multă carne, mănânc fructe, mănânc legume, merg la sală. Și să dorm. Să știi că eu chiar dorm. Dorm 8 ore pe zi”.

Citește și: Bat clopote de nuntă în showbiz! A cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars: ”Moment plin de emoție”

Artistul mărturisește că vizita pe muntele Athos, dar și actuala parteneră de viață, Oana Ciocan, și ea fostă concurentă la ”Survivor All Stars” l-au determinat să găsească cea mai bună versiune a lui.

”M-am schimbat mult în ultima vreme. Chiar da. De când m-am întors de pe muntele Athos să știi că mi-am schimbat viața. Iar Oana mi-a pus ordine în viață. Din toate punctele de vedere. Nici nu mă mai îmbrac cu ce vreau eu. Zici că sunt păpușă. Mă îmbracă ea. Îmi zice ce haine sunt bune, care nu sunt bune, cum să îmi fac freza, ce ochelari să iau”.

Jador dă o mare parte din veniturile lui familiei și iubitei

De când s-a mutat cu Oana Ciocan și încearcă să își construiască o viață împreună, Jador mărturisește că s-a schimbat complet, din toate punctele de vedere. Recunoaște extrem de sincer că nu pune preț pe haine și accesorii, că nu investește prea mulți bani în imaginea lui și că Oana este cea care se ocupă de tot ceea ce înseamnă styling și investiții de acest gen.

”Eu am dressing-ul meu, iar ea are o cameră întreagă, a ei. Ca să înțelegeți. La mine este o chicineață, iar ea are un dulap întreg doar pentru ea. Care înseamnă o cameră întreagă, oameni buni. Am câțiva adidași că nu am avut când eram mic. Avem trei perechi de adidași, dar oricum am mulți adidași, dar tot o pereche port, până se rupe. Eu nu mă axez pe lucrurile materiale, dar așa sunt eu, ce prind la picioare, cu aia mă încalț”, a explicat cântărețul.

În ciuda aparențelor, artistul este extrem de atent la modul în care își cheltuiește veniturile. Nu neapărat pentru că, așa cum am menționat și mai sus, de el depinde întreaga lui familie, ci pentru că nu concepe să-și cheltuiască banii în scopuri care nu îl ajută din niciun punct de vedere.

”Eu nu îmi permit să fiu răzgâiat. Asta înseamnă foarte multe. Eu nu îmi permit să fiu răzgâiat pentru că de mine depinde toată familia. Depindeau că acum nu mai depinde, le-am făcut la toți business-uri să trăiască ei. Eu trebuie să fiu un stâlp foarte cerebral pentru că dacă eu mă pierd, toate familiile din jurul meu se duc, cariera mea se duce. Nu îmi permit să îmi bat joc de banii mei că muncesc foarte mult și nu îmi permit să mă duc pe la păcănele mai ales, sau să fac alte prostii cu droguri sau din astea. Nu merge, nu faci treabă cu lucrurile astea. Eu nu îmi permit să fac greșeli. Asta sunt niște greșeli. Îți bați joc de munca ta, iar eu nu îmi permit să fac asta pentru că muncesc din greu și toată familia mea trebuie să fie ajutată. I-am ajutat pe toți, trebuie să mai fac asta”, a mai completat Jador.

Citește și: De ce a plecat Jador pe Muntele Athos. Artistul a ales să facă această călătorie înainte de nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan

Mai mult decât atât, artistul nu are în vocabular cuvântul ”vacanță”. Orice ieșire din țară este asociată cu vreo cântare sau un proiect din care să scoată bani. Bani pe care însă îi împarte înainte de a-i ajunge în conturi, iar în momentul de față cea care îi gestionează conturile este partenera lui de viață.

”O singură dată în viața mea am fost în vacanță și m-am plictisit de m-a luat capul. Nu îmi place să mă duc în vacanță. Acum plec cu Oana în Dubai, dar mă duc să filmez, nici măcar nu mă duc să fac ceva. I-am zis că o duc în Dubai, dar ea nu știe că filmez. O să filmez două videoclipuri și cu ea. Îi dau și bani pentru asta. De fapt ce să-i dau că banii mei sunt la ea. Ea îmi dă bani. Îi mai zic să îmi dea și mie niște bani să mai dau la cerșetori. Că îmi cer ăia bani, îmi zic ”domnul Jador” și eu nu am bani cash și îi cer ei”, a mai povestit Jador pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *