Jador a rupt tăcerea despre relația cu Andreea Bălan. De ce nu își mai vorbesc în prezent, ce i-a transmis artistul

Iată ce a spus manelistul despre relația cu Andreea Bălan!

În urma cu aproximativ un an de zile, Jador și Andreea Bălan au lansat o piesă împreună și apoi au fost surprinşi de paparazzi sărutându-se. Însă, cântăreața a negat, la vremea aceea, că între ea și artist s-a înfiripat o relație amoroasă. Acum, cântărețul de manele a vorbit deschis despre relația cu solista. Iată ce a fost, de fapt, între cei doi și de ce nu își mai vorbesc!

Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan

În urmă cu un an, în spaţiul monden au apărut informaţii despre o posibilă relaţie amoroasă între Jador și Andreea Bălan. Zvonurile au început să circule după ce fostul concurent de la Survivor și artista au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, în mașină, în toiul nopții. Vezi imaginile cu cei doi AICI!

Invitat în podcastul lui Bursucu, Jador a fost întrebat ce fel de relație a avut cu celebra cântăreață. Cântărețul de manele a evitat să ofere un răspuns concret. Însă, a avut numai cuvinte de laudă la adresa juratei de la Te cunosc de undeva.

”Am făcut o piesă cu ea. Andreea Bălan este o femeie foarte talentată, de departe un om extraordinar, o femeie extraordinară, una dintre cele mai deștepte femei cu care am colaborat, cele mai inteligente femei cu care am putut să am de a face. Îi sunt recunoscător că am învățat foarte multe lucruri de la ea, sper că și ea de la mine”, a declarat Jador.

”O femeie extraordinară”

De asemenea, în cadrul aceluiași podcast, cântărețul de manele a dezvăluit faptul că el și artista nu își mai vorbesc. Este bine cunoscut faptul că, în prezent, artista are o relație cu jucătorul de tenis Victor Cornea, iar Jador se iubește cu Oana Ciocan.

”O femeie extraordinară, un om extraordinar, nu am ce să-i spun, pur și simplu este extraordinară. Muncește de rupe și are fetițele ălea și muncește pentru ele, ea își ajută familia.

Ce fac eu pentru familia mea, același lucru face și ea. Îi spun acum că eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block sau ceva, dar vreau să-i spun: Andreea Bălan pentru mine ai fost extraordinară și a fost o onoare să te cunosc. Ești o femeie extraordinară!”, a spus fostul concurent de la Survivor.

Citește și Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie. „Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins” VIDEO EXCLUSIV!

Andreea Bălan a negat relația cu Jador

După ce a fost filmată în timp ce se săruta pasional cu Jador, Andreea Bălan a apărut în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1 și a negat faptul că ar avea o relație cu artistul.

”Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu.

Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit, la vremea aceea, jurata de la Te cunosc de undeva.

Citește și De ce a plecat Jador pe Muntele Athos. Artistul a ales să facă această călătorie înainte de nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *