Jean Paler, noul Seinfeld de România. Ce diferență este între gluma spusă la teatru și stand up comedy, în baruri: ”După 100 ml de vodcă unii intră în dialog cu mine” EXCLUSIV

„Eu nu promovez vulgaritatea”

Jean Paler are din ce în ce mai mare succes, cu momentele sale umoristice, în baruri și în cluburi, unde în vogă sunt acum numerele de stand up comedy. Urmare a succesului înregistrat, actorului i se zice, mai nou, și ”Seinfeld” de România. Jean Paler ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este diferența majoră între publicul de teatru și cel de local, dar și cât costă un bilet la un show de unde pleci acasă zâmbind.

”Nu mai există umor de calitate. Cine vine din urmă?”

Jean Paler își manifesta public nemulțumirea, acum câteva luni, față de actorii care promovează momentele umoristice fără perdea, vulgare:

”Nu mai există umor de calitate. Pornografie doar, care mă împinge nu spre a mă amuza, ci mă face să îmi fie milă de ei. E foarte trist că ne pleacă marii artiști, Stela Popescu, Cristina Stamate, Alex Lulescu, Valentin Uritescu, toată crema comediei. Cine vine din urmă?”, spunea Jean Paler, în exclusivitate pentru Ego.ro

Jean Paler
Jean Paler

”La stand up comedy este un public cald, relaxat”

Iată însă că, de ceva vreme, actorul este foarte solicitat să susțină show-uri în localuri, fiind numit chiar noul Seinfeld de România, după numele celebrului Jerome „Jerry” Seinfeld, actor, scenograf și producător de film american. Mai obișnuit însă cu publicul de la teatru, Jean Paler ne-a spus cum se descurcă în fața publicului din baruri, care, invitabil, mai consumă și ceva băuturi alcoolice:

„Am public de toate vârstele, oamenii care vin la restaurant fac consumație și mă urmăresc pe mine. E un pic diferit față publicul din sala de teatru, căci au și ceva băutură și trebuie să vorbesc pe limba lor. Sunt dornici de râs, nu sunt mai pretențioși decât cei de la teatru. Este un public cald, relaxat. Iar după 100 ml de vodcă, unii dintre ei intră și în dialog cu mine”, ne-a declarat Jean Paler, entuziasmat de noile contracte.

Jean Paler
Jean Paler face stand up comedy

Cât costă un bilet la spectacolele lui de stand up comedy: ”Am publicul meu care mă vrea și mă iubește”

După ce a revenit de pe Litoral, unde vara aceasta a avut zeci de show-uri, alături de alți mari artiști, la teatrele de vară, Jean Paler a pornit într-un turneu prin țară, pentru a onora contractele de stand up comedy.

 „Am spectacole de pe data de 2 septembrie până pe 12, de stand up comedy, 10 zile am în cluburi. Am publicul meu care mă vrea și mă iubește. Sunt și alți actori care fac stand up comedy, dar eu nu promovez vulgaritatea. Nu am glume decoltate, de aceea nu am limită de vârstă la spectacole. S-a anunțat deja până acum mai bine de jumătate, grad de ocupare la locații. Joc în Ardeal, în Banat, la Alba Iulia, la Timișoara! Prețul unui bilet este undeva în jur de 50 de lei”, ne-a mai declarat Jean Paler, în exclusivitate pentru Ego.ro

Tags:
9.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.