Jennifer Lopez, la al patrulea divorț? Prima reacție după ce s-a zvonit despre despărțirea dintre ea și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează? Iată ce a declarat artista!

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele pentru a doua oară în anul 2022, în Georgia, pe proprietatea actorului. Evenimentul a avut loc la circa două decenii după prima lor relaţie. Acum, însă, cele două vedete ar întâmpina, din nou, probleme în cuplu. Divorțează celebra artistă pentru a patra oară? Iată ce a spus, recent, despre separarea de soțul ei!

Jennifer Lopez a rupt tăcerea despre divorțul de Ben Affleck

În vârstă de 54 de ani, Jennifer Lopez este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe și actrițe din întreaga lume. Ea are o carieră impresionantă atât în lumea muzicii, cât și în cea a filmului, iar pe plan personal este căsătorită cu Ben Affleck din anul 2022.

De curând, însă, s-a zvonit că vedeta și actorul ar avea probleme în cuplu și s-ar pregăti să divorțeze. Sunt adevărate aceste speculații? Jennifer Lopez a spus, recent, cum stau lucrurile, de fapt.

Divorțează sau nu artista și actorul?

Aflată în plină promovare a lui Atlas, un film regizat de Brad Peyton care ajunge pe Netflix vineri, 24 mai, actrița a participat la un eveniment în Mexico City, unde a fost întrebată despre zvonurile potrivit căria ea și Ben Affleck ar divorța.

Conform unui videoclip distribuit pe Instagram de contul El Gordo y la Flaca, Jennifer Lopez i-a răspuns tăios jurnalistului, spunându-i clar: ”Poți mai mult de atât.” Imediat, actorul Simu Liu a schimbat subiectul și a menționat: ”Vă rog să nu veniți cu această energie aici, mulțumesc”.

Citește și Rochii spectaculoase de la Met Gala 2024. Cum au apărut Shakira, Jennifer Lopez sau Sarah Jessica Parker. Au fost printre cele mai extravagante apariții!

Unde s-ar fi mutat Ben Affleck după despărțirea de cântăreață

Pe măsură ce zilele trec, noi detalii ies la iveală despre presupusul divorț dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Conform celor de la Page Six, actorul s-ar fi mutat într-o locuință din cartierul Brentwood din Los Angeles.

O sursă a declarat pentru publicația menționaă că starul din Gone Girl a stat în acea casă ”în ultima săptămână”. În apropiere, ar locui și fosta sa soție, Jennifer Garner. Alte surse au declarat, de asemenea, pentru People că Jennifer Lopez și Ben Affleck locuiesc, în prezent, separat.

Citește și Cu ce să porți pantalonii de trening pentru o apariție cu stil. Jennifer Lopez a atras toate privirile cu acest look!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *