Jorge, adio vacanțe cu întreaga familie! Vestea pe care a primit-o artistul de la fetele sale EXCLUSIV

Karina(14 ani) vrea libertate ca sora ei mai mare, Ilinca (20 de ani)

De când s-a căsătorit cu Ramona Prodea, Jorge a fost fericit că are o familie numeroasă și mai ales unită, astfel că reușeau să facă mai toate activitățile împreună. Acest lucru a fost realizabil însă până recent, în vacanța din Turcia, când fetele cele mari l-au anunțat că este ultima deplasare în această formulă, căci sunt printre puținele adolescente care continuă să meargă în concedii alături de părinți.

Jorge și-a serbat ziua de naștere în Turcia, alături de soție și de cei trei copii

Anul acesta, Jorge a decis să-și serbeze ziua de naștere în Turcia alături de soția lui, Ramona, și de cei trei copii, David, Karina, fiica lui Jorge din căsătoria cu Alina Laufer, și Ilinca, fiica Ramonei din căsătoria anterioară.

Chiar dacă a fost una dintre cele mai frumoase zile de naștere, la final de vacanță, Jorge a primit „decisiva” din partea fiicelor sale. Ele l-au anunțat că au făcut compromisul de a merge împreună doar de această dată, însă este ultima vacanță în formula completă.

 „Încă de când se pregăteau să plece în Turcia, Karina și Ilinca lăsau să se înțeleagă că este ultima vacanță împreună, însă în Turcia le-au spus părinților că sunt printre puținele adolescente din resort care sunt cu adulții în vacanță și că de acum înainte vor să meargă cu gașca lor de prieteni. Karina face în curând 14 ani, însă Ilinca are 20, are iubit, și vrea să meargă mai mult cu el prin vacanțe, decât cu părinții și cu frații mai mici”, ne-a povestit o sursă apropiată lui Jorge.

De altfel, Jorge le-a mărturisit prietenilor că, pe de-o parte, se simte trist, căci se distrează excepțional cu copiii lui, însă pe de altă parte se bucură de faptul că îl are pe David, fiul în vârstă de 6 ani, iar atunci când apar doar alături de el, lumea crede că sunt un cuplu tânăr, cu doar un singur copil mic, și că nimeni nu crede că au mai mult de 40 de ani.

Jorge, ”Adio” vacanțe cu întreaga familie
Jorge, ”Adio” vacanțe cu întreaga familie

Profită de vacanțele în doi până vin nepoții

Dacă la Ilinca nu au ce să comenteze, cea mare fiind majoră, pe Karina nu se simte pregătit să o lase singură undeva. Așa că, cel puțin un an sau doi, crede că o mai poate convinge să-i mai însoțească măcar în citybreak-uri.

„Karina ar vrea și ea să urmeze modelul Ilincăi însă deocamdată este prea mică. Au noroc că are o relație specială cu David și că îi face mare plăcere să fie alături de el, să aibă activități împreună, așa că ea îi însoțește în continuare”, ne-a mai povestit aceeași sursă. Jorge și Ramona nu se vor putea obișnui însă cu prea multe vacanțe romantice în doi, căci se așteaptă ca în viitorul apropiat să plece alături de nepoți.

Artistul le-a mai spus prietenilor că este conștient de faptul că în curând fetele o să-i caute pentru a le cere ajutorul, așa cum o fac și ei în momentul de față. De când a devenit tată, Jorge a apelat la mama lui pentru a-l ajuta cu creșterea copiilor și pe care în momentul de față o iau în vacanță pentru a-l lăsa pe David în grija ei, dar și pentru ca femeia să se bucure de cel puțin o vacanță pe an alături de nepoți.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.