Jurații MasterChef Joseph Hadad, Chef Foa și Radu Dumitrescu, răsfăț în familie, de 8 Martie: „Se lasă cu îmbrățișări, flori și pupici!”. Ce lecții importante de viață au primit de la mamele lor EXCLUSIV

În familia lui Radu Dumitrescu era forfotă mare de „Ziua Mamei”
Jurații MasterChef Joseph Hadad, Chef Foa și Radu Dumitrescu, răsfăț în familie, de 8 Martie: „Se lasă cu îmbrățișări, flori și pupici!”. Ce lecții importante de viață au primit de la mamele lor EXCLUSIV

De 8 Martie, jurații MasterChef (PRO TV), Radu Dumitrescu, Joseph Hadad și Florin Scripcă, cunoscut drept Chef Foa, ne-au povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, despre relația strânsă cu mamele lor. Vestiții specialiști în gastronomie ne-au dezvăluit cum le vor răsfăța azi, dar și ce lecții importante de viață au primit de la ele.

Radu Dumitrescu, unul dintre jurații MasterChef, alături de mama lui
Radu Dumitrescu, unul dintre jurații MasterChef, alături de mama lui

Florin Scripcă, unul dintre jurații MasterChef, despre 8 Martie: „Mă duc la mama cu flori, cu cadouri, iar la final se lasă cu îmbrățișări și cu pupici”

EGO.ro: Cum sărbătoreai „Ziua Mamei”, când erai mic? Mai păstrezi tradiția și acum?

Radu Dumitrescu: Daa…Ne pregăteam noi băieții: tata, frate-miu și cu mine și încercam să fim brici. Curățenie în casă, flori, făcea tata rost de cadou, ciocolată, care era ceva rar pe vreme aceea și scriam poezii. Și acum păstrez tradiția. Îmi scot mama destul de des în oraș. Știe bine toate cârciumile bune din București.

Joseph Hadad: La noi, în Israel, nu se sărbătorește la fel ca aici „Ziua Mamei”. Nu obișnuim să ieșim la restaurante sau să facem petreceri. De obicei, luăm masa în familie și oferim o floare. Mama e o femeie simplă ce pune mai mult preț pe lucrurile emoționale și nu pe cele materiale.

Florin Scripcă: Din câte îmi aduc aminte, de fiecare dată când sărbătoream „Ziua Mamei”, îi pregăteam felicitări. Îmi plăcea mult să fac asta: pictam, decupam, mă foloseam de lipici, ca la lucrul manual. Îi culegeam chiar și ghiocei din fața blocului și îi cântam. Iar acum, evident, îmi scot mama în oraș sau merg să o vizitez. Mă duc la ea cu flori, cu cadouri, iar la final se lasă cu îmbrățișări și cu pupici.

Joseph Hadad, unul dintre jurații MasterChef, alături de mama lui și de cele două fiice
Joseph Hadad, unul dintre jurații MasterChef, alături de mama lui și de cele două fiice

Joseph Hadad, unul dintre jurații MasterChef: „Nu uita niciodată de unde ai plecat, indiferent cât de sus ajungi!”

Care este cea mai importantă lecție de viață pe care ai primit-o de la mama ta?

R.D: Când urci, să fii atent la înălțime, cobori tot pe oamenii pe care ai urcat.

J.H: Nu uita niciodată de unde ai plecat, indiferent cât de sus ajungi! E un lucru după care mă ghidez zi de zi și pe care vreau să îl transmit și eu la rândul meu către copiii mei. Este important să te comporți cu oamenii din jurul tău de la egal la egal. Adică să îi respecți și să nu îi desconsideri, indiferent că vorbești cu doamna care spală vasele sau cu un ambasador.

F.S: Să mă lupt mereu și să am răbdare.

Florin Scripcă, alias Chef Foa, unul dintre jurații MasterChef, alături de mama lui și de frați
Florin Scripcă, alias Chef Foa, unul dintre jurații MasterChef, alături de mama lui și de frați

Radu Dumitrescu: „Rolul unei mame este să te ierte”

Când auzi cuvântul „mama”, care este prima imagine care îți vine în minte, cea mai puternică amintire? Ai simțit vreodată că ai dezamăgit-o pe cea care ți-a dat viață?

R.D: De dezamăgit, da, cu siguranță. Tinerețea a venit și cu tot felul de greșeli și prostii. Dar cred că rolul unei mame este să te ierte și să te canalizeze în a îndrepta erorile și a încerca să înveți din ele. Toate amintirile cu mama sunt puternice, de la cele mai banale, la cele mai emoționante. De la certuri mărunte până la excursiile noastre în doi.

J.H: Îmi aduc aminte cu drag cum mergeam cu ea la piață, copil fiind, cum alegea cele mai bune și proaspete ingrediente și, apoi, ne pregătea masa cu atâta dragoste încât și cel mai simplu fel de mâncare părea ceva extraordinar.

Florin Scripcă, unul dintre jurații MasterChef: „Sunt foarte mândru de părinții mei”

F.S: Când aud cuvântul „mama”, parcă deja o văd în bucătărie cum prepară plăcinte, gogoși, poale-n brâu, tot soiul de patiserii delicioase cu care am copilărit. Mă consider un norocos din simplul motiv că mama e super mândră de mine. Nici nu am urmărit neapărat asta, ci a venit mai degrabă ca un efect secundar la ce am făcut eu pe parcursul anilor. La rândul meu, sunt foarte mândru de părinții mei. Am ajuns să fiu cu adevărat mândru de ei, fără niciun ascunziș sau fără nicio frustrare despre cum sunt ei. Când ești mai tânăr sau mai necopt ai impresia că părinții îți fac o defavoare, ceea ce e o prostie. Eu sunt mândru de ai mei, indiferent de cum ar fi ei și nu contează dacă vorbesc, se poartă sau se îmbracă într-un anume fel.

Un mesaj de Mărțișor pentru toate cititoarele revistei EGO?

R.D: Să rămână feminine, chiar și în lipsa bărbăției, să ierte și să iubească frumos!

J.H: Vă doresc o primăvară frumoasă tuturor! Să zâmbiți mult, să vă bucurați de lucrurile mărunte, care contează cu adevărat, și să vă umpleți gândurile și sufletul de căldura acestui anotimp minunat!

F.S: Să zâmbim mai mult, să fim mai fericiți făcând lucruri care ne fac plăcere, să avem bun-simț și să ne vedem cu drag și sănătoși!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *