Kamara, despre cel mai jenant moment din carieră. Ce i s-a întâmplat într-un concert, când nu purta lenjerie intimă: “Mi-au pârâit pantalonii!” VIDEO EXCLUSIV

Ce soluție rapidă a găsit pentru a nu atrage atenția publicului
Kamara, despre cel mai jenant moment din carieră. Ce i s-a întâmplat într-un concert, când nu purta lenjerie intimă: “Mi-au pârâit pantalonii!” VIDEO EXCLUSIV

Kamara se bucură de o carieră îndelungată, având parte de dragoste din partea fanilor, care de-abia așteaptă să îl vadă pe scenă, într-un nou concert. Totuși, el nu a fost ferit de clipele amuzante sau de momentele jenante. Cântărețul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre ce i s-a întâmplat la un concert, când a avut probleme cu ținuta vestimentară.

Kamara, despre cele mai amuzante momente trăite pe scenă

Kamara a fost prezent, vineri, la concertul susținut de Adrian Enache la Sala Palatului, urcând pe scenă și oferindu-le fanilor un moment inedit. El ne-a dezvăluit că nu are nevoie de multă pregătire înainte de un spectacol:

“Să știi că nu am nevoie de foarte multă pregătire, așa sunt eu. E unul dintre harurile mele, mă adaptez foarte repede, înțeleg foarte repede ce am de făcut și nu îmi trebuie foarte multe repetiții. Așa am fost și la Eurovision, dar și pe la emisiunile muzicale, cum a fost “Te cunosc de undeva!”. Chiar nu aveam nevoie de foarte multe repetiții. După 4-5 ascultări ale unei piese, deja am idee de cum să cânt piesa respectivă, cel puțin dacă este pentru registrul meu, dacă mă încadrez. Nu mă apuc să cânt opera”.

“Dansez foarte mult, așa că mi-au pârâit pantalonii direct în față”

Kamara și-a amintit de momentul când, aflat la un concert, a avut o mare problemă cu garderoba. A avut însă o idee genială pentru ca publicul să nu observe. De asemenea, artistul a amintit cum, aflat la Eurovision, s-a trezit că Andrei Ștefănescu dispăruse sub scenă în timp ce dansau:

“Sunt nenumărate aceste momente și de fiecare dată când mă gândesc îmi este foarte greu să aleg unul în mod special. Pot aminti că, înainte de pandemie, am avut un concert la o piscină. Dansez foarte mult, așa că mi-au pârâit pantalonii direct în față. Ce e amuzant este că nu aveam nici lenjerie intima. Singura mea șansă a fost că aveam un tricou care se putea trage în jos. L-am tras și l-am făcut mai lung. M-a salvat. Nimeni nu s-a prins de nimic. Le ziceam colegilor: “Mamă, mi-au pârâit pantalonii!”. Sunt multe momente amuzante de acest fel, în care, practic, îți trebuie multă intuiție ca să maschezi și ca lumea să nu se prindă. Au fost situații în care eram, de exemplu, cu Andrei la Eurovision, în Turcia. Făceam o repetiție și apoi, imediat, după am intrat pentru acea emisiune, undeva la 2.00 dimineața. Noi aveam o horă la final în care făceam: “Hop, hop și așa!”. Andrei era lângă mine, mă uit, nu mai e Andrei. Dispăruse, sub scenă s-a dus: “Unde e Andrei?”. Noi eram în horă. Sunt multe momente de genul”.

Kamara, despre cel mai jenant moment din carieră
Kamara

Ce face când se blochează pe scenă: ”Creierul e ca un calculator, uneori își mai dă eroarea 404”

La fel ca orice artist, Kamara a avut și momente în care s-a blocat pe scenă. Totuși, a găsit de fiecare dată o soluție pentru a ieși din impas. Cântărețul a improvizat sau a găsit cuvintele potrivite pentru fanii săi:

“Să mă blochez? De fiecare dată când a apărut ceva care să mă încurce, am găsit o variantă să improvizez. Nu am rămas fără vorbe niciodată în fața publicului sau să nu mai știu ce să cânt. Evident, ți se mai pun blank-uri, clar. Creierul e ca un calculator, uneori își mai dă eroarea 404. Dar am reușit să găsesc de fiecare dată cuvintele potrivite pentru a ieși din impas”.

Video: Dorin Marinuș

6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.