Kamara se gândește la o carieră artistică pentru fiul lui, Leon: “Este foarte talentat. Are o voce foarte puternică” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre starea de sănătate a băiatului său
Kamara se gândește la o carieră artistică pentru fiul lui, Leon: “Este foarte talentat. Are o voce foarte puternică” VIDEO EXCLUSIV

Kamara este un tătic extrem de dedicat și are grijă ca fiului său, Leon, să nu îi lipsească nimic. Cântărețul se ocupă de micuțul lui și le oferă părinților încredere că pot răzbi atunci când vine vorba despre orice problemă. El ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre faptul că nu refuză ca băiatul lui să urmeze o carieră în domeniul artistic.

Kamara: “Leon este bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Kamara se bucură enorm de faptul că fiul său, Leon, face progrese. Chiar dacă există zile în care micuțul nu mai are răbdare, tatăl său are grijă să îl motiveze pentru a câștiga lupta în fața problemelor de sănătate:

„Leon este bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. A fost evaluat, din nou, în Timișoara, unde mergem la fiecare 3 luni, de către specialiștii din Spania, Ucraina, Moldova, care vin aici, în România, pentru a vedea evoluția copiilor de care au grijă. El face în fiecare zi recuperare câte 2 ore la centru, iar evoluția lui s-a văzut. Face și înot acum, combinat cu kinetoterapie. Se vede un progres foarte mare, reușește singur să se ridice în genunchi și să își țină poziția 30 de secunde. Acum se lucrează la poziția cavalerului, în care să își scoată un picior, apoi pe următorul și să se ridice. Așteptăm cu mare interes aceste momente. Sperăm că se va întâmpla. Nu îl grăbim, este multă muncă. Sunt momente în care zice: “Nu am chef. Nu mai vreau azi!”. Îi zic: “Nu există nu mai vreau azi! O faci!”. Se motivează.”

„Mulți copii îl iubesc foarte mult pe Leon, iar părinții sunt inspirați de lupta noastră”

De asemenea, Kamara ne-a dezvăluit că multă lume îl iau pe Leon ca exemplu, iar părinții sunt inspirați de faptul că artistul niciodată nu s-a dat bătut atunci când vine vorba despre băiețelul său. Cântărețul le oferă ajutorul celor care trec prin aceeași luptă ca el:

“De foarte multe ori s-a întâmplat acest lucru. Prin prisma mediatizării cazului lui Leon, foarte multă lume l-a urmat, ca și exemplu. Mulți copii îl iubesc foarte mult pe Leon, iar părinții sunt inspirați de lupta noastră. Vin adesea la mine să îmi zică: “Uite, datorită ție am reușit să fac așa” sau “Uite, i-am dat numele copilului meu după numele copilului tău!”. De asemenea, s-a întâmplat să vină părinți să îmi zică faptul că, datorită acestei lupte, au avut și ei puterea de a merge mai departe pentru că abandonaseră lupta și tot așa. Și nu de puține ori, i-am condus prin aceleași etape prin care am fost și eu.”

Kamara se gândește la o carieră artistică pentru fiul lui, Leon
Kamara și fiul lui, Leon

Se gândește la o carieră muzicală pentru fiul său

Kamara este îndrăgit pentru cariera sa din domeniul artistic, astfel că nu refuză ideea ca Leon să aleagă să profeseze în aceeași industrie. Cântărețul ne-a mărturisit că fiul său este talentat, având o voce foarte puternică:

“Din prima, ca să ne aducem aminte, am făcut o piesă în 2019, care se numește “Leon”. Apare și el în piesă la început și la final. Respectiva intervenție a lui a fost total neprevăzută. Eram în studio, a venit lângă mine, a început să cânte. A mai zis, dar noi am păstrat primul take. L-am întrebat: “Cine cântă?”. Zice: “Tata!”. “Pentru cine cântă tata?”, “Pentru Leon!”. Și atunci începe să cânte: “Tata, tata!”. El oricum o face pe loc, nici nu e nevoie de mare lucru. Mă gândesc, pentru el, dacă vrea să urmeze o carieră în acest domeniu. Cum să nu, este foarte talentat. Are o voce foarte puternică, dacă țipă în Sala Palatului fără microfon, îl aude toată lumea, chiar dacă sala este plină. Are un strigăt ieșit din comun, nu mai auzi nimic dacă țipă lângă tine.”

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *