Karmen s-a maturizat complet de când a devenit mamă. Ce superstiție are de sărbători: ”Este ceva unic” INTERVIU EXCLUSIV

”În copilărie nu eram eu Moșul”

Karmen sau Silvia Claudia Simionescu, așa cum este trecută în buletin, a fost mereu un copil răsfățat, după cum singură a declarat în repetate rândul, căci tatăl ei, Adrian Minune, continuă chiar și în ziua de azi să o susțină din toate punctele de vedere. Totuși, de când a devenit mamă, Karmen mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că s-a transformat complet, iar primul gând este îndreptat către fiica ei, Sofia.

Karmen Simionescu, detalii despre familie și sărbători

Karmen a avut mereu o relație aparte cu părinții ei. Chiar și după ce s-a căsătorit și a devenit mamă, a continuat să fie la fel de apropiată de ei. Răsfațată în continuare de Adrian Minune, Karmen a avut mereu orice și-a dorit, indiferent de cerință. Crescută pe acest model, artista a dus mai departe tradiția și a încercat să construiască aceeași relație frumoasă cu fiica ei. Despre cum arată Sărbătorile de când a devenit mamă, dar mai ales cum va încheia acest an, citiți în interviul de mai jos.

EGO.ro: Cum arată, pentru tine, sărbătorile de iarnă ideale?

Karmen: Alături de familia mea și, în primul rând, cu Sofi.

Cum vei sărbători Crăciunul și revelion anul acesta?

Suntem invitați, cu toată familia, la un Christmas Party, în Sibiu, iar pe data de 25 voi fi acasă cu Sofi, soțul și socrii, unde bineînțeles că va veni Moș Crăciun cu cadouri, ca și anul trecut – am împânzit toată casa de copii și cadouri. Și revelionul împreună cu părinții, la munte, unde vom cânta. Anul acesta am ocazia să cânt de Anul Nou, ceea ce înseamnă că, Doamne ajută, 2024 va fi plin de cântări.

Ce tradiții sau superstiții de sărbători respecți cu sfințenie?

Nu neapărat cu sfințenie, dar de Revelion încerc să am ceva roșu pe mine și bani în geantă.

Citește și: Motivul pentru care fiica lui Karmen nu o vrea pe actriță în serialul Clanul. „Mi-a zis că nu mă mai lasă să mă duc la filmări” VIDEO EXCLUSIV

Cum arătau sărbătorile în copilăria ta?

În primul rând, nu eram eu Moșul, ceea ce era fain, dar acum e și mai fain pentru că am ocazia să-l ajut pe Moș Crăciun cu dorințele fetiței mele. De fapt, de când o am pe Sofi, Crăciunul înseamnă mai mult decât de obicei.

Obișnuiești să-ți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

Am găsit o hârtie pe care am scris-o acum vreo 4 ani și de Revelion, când erau artificiile, am scos hârtia și am citit-o și s-au realizat câteva lucruri, printre care să am și un proiect mare la TV pe actorie.

Karmen va cânta, în premieră într-un show TV, piesa pe care a scos-o pentru mama ei

De ce să nu rataze cei de acasă momentele tale de la PROtevelion?

Pentru că este ceva unic, este un nou început pentru mine pentru că voi cânta alături de tatăl meu și-mi doresc ca toți cei care deschid televizoarele pe PRO TV să ne primească în casele lor și să sărbătorească alături de noi. Și faptul că voi cânta în premieră, într-un show TV, piesa „Mamă, spune-mi”, făcută împreună cu frații mei, cadou pentru mama.

Citește și: Momentul trăit de Karmen pe platourile de filmare de la Clanul: „Am ieșit rănită”. Dezvăluiri neașteptate din culisele serialului Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *