Kate Middleton, absolut superbă într-un sacou Chanel. A atras toate privirile cu această ținută

Kate Middeton a purtat un sacou Chanel de colecție.
Kate Middleton, absolut superbă într-un sacou Chanel. A atras toate privirile cu această ținută

Kate Middleton s-a alăturat prințului William pentru o vizită la Parcul Olimpic din Londra. Aceștia au sărbătorit cea de-a 10-a aniversare a organizației sportive Coach Core, iar prințesa i-a uimit pe fanii regali prin ținuta purtată.

Kate Middleton, absolut superbă într-un sacou Chanel. Cum și-a făcut apariția

Prințesa de Wales, recunoscută pentru stilul rafinat în materie de vestimentație, a reușit și de această dată să își atragă o mulțime de comentarii pozitive. Kate a purtat pentru această ocazie un sacou vintage Chanel.

Kate Middleton, absolut superbă într-un sacou Chanel
Kate Middleton, absolut superbă într-un sacou Chanel

 

Blazerul din tweed albastru cobalt este o piesă de colecție din 1995 de la celebra casa de modă franceză. Culoarea albastru o prinde foarte bine pe Kate Middleton, care a purtat jacheta cu o pereche de pantaloni negri ușor evazați. Roland Mouret, tocuri Gianvito Rossi și bijuterii Spells of Love. Acest sacou este încă disponibil pe Farfetch, la prețul de 6.268 usd. Nu se știe dacă prințesa l-a achiziționat de acolo sau dintr-un magazin de second hand sau poate este o piesă vestimentară pe care a moștenit-o.

Prințesei îi place să-și varieze look-urile casual pentru evenimentele regale. Astfel că în cele mai recente apariții ale sale a ales să folosească din nou această combinație de culori. La prima apariție în Țara Galilor ca prinți de Wales, Kate a purtat și o jachetă albastru deschis pe care a combinat-o cu pantaloni bleumarin, deși cu câteva zile înainte a optat pentru o rochie lungă galben muștar.

Kate Middleton, un reper de eleganță și stil

Fără să plănuiască, Kate Middleton a devenit una dintre cele mai urmărite personalități regale. Grație stilului elegant adoptat, a devenit un reper în modă și reușește să transforme în trend orice piese vestimentară pe care o poartă. Foarte multe haine pe care le-a purtat de-a lungul timpului s-au epuizat în câteva ore datorită efectului pe care reușește să-l creeze asupra multor femei. Chiar și rochiile pe care fiica ei Charlotte în vârstă de 7 ani le-a purtat la evenimente publice, ulterior  s-au vândut rapid din magazine.

Cel mai recent Prințesa de Wales a reușit să își mențină statutul de fashion icon printr-un sacou retro albastru de la Chanel, care a apărut pe piață în 1995. Bineînțeles, nu poți greși cu Chanel vintage, iar prințesa prezentă la Parcul Olimpic Queen Elizabeth din Londra a afișat un nou look rafinat și elegant.

Clasică, dar chic, garderoba cu haine de lucru a lui Kate include o varietate de haine, de la rochii de seară, costume elegante din două piese până la sacouri minimaliste.

Citește și femeia care e nelipsită de lângă Kate Middleton, de 12 ani. Apare în mai toate fotografiile. Care e de fapt rolul ei

sursă foto: instagram.ro

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.1 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *