Kate Middleton, apariție spectaculoasă. Tom Cruise a fost și el atât de vrăjit încât a încălcat protocolul regal

Cum s-a comportat actorul cu Ducesa de Cambridge pe covorul roșu
Kate Middleton, apariție spectaculoasă. Tom Cruise a fost și el atât de vrăjit încât a încălcat protocolul regal

Kate Middleton și Prințul William au participat la premiera filmului „Top Gun: Maverick”, la Londra. Tom Cruise, actorul din rolul principal al filmului, a fost pus în fața unei situații inedite. Pe covorul roșu, când ducele și ducesa de Cambridge și-au făcut apariția, a fost nevoit să aleagă între a fi un adevărat gentelman sau a încălca protocolul regal. Vrăjit de apariția răpitoare a Ducesei de Cambridge, Tom Cruise nu a mai ținut cont de regulile protocolare și i-a oferit soției Prințului Willian brațul său pentru a o ajuta să coboare o serie de trepte.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera filmului „Top Gun: Maverick”

Apariția lui Kate Middleton pe covorul roșu a făcut senzație printre cei prezenți la eveniment. Fotoreporterii nu și-au putut lua privirea de la soția Prințului William și au imortalizat momentele când Ducele și Ducesa de Cambridge și-au făcut apariția.

Kate Middleton a purtat o rochie superbă, alb-negru, cu umerii dezgoliți de la Roland Mouret, pe care a asortat-o cu o pereche de cercei în formă de stea. Coafura a fost una cât se poate de simplă. Ea a optat pentru părul perfect drept, iar machiajul a fost unul minimal, ca la orice apariție publică, fiind adepta unui look natural.

Soțul său, Prințul William, a purtat un smoking și pantofi Crocket & Jones. Ducele și Ducesa de Cambridge au discutat cu cei care fac parte din distribuția filmului „Top Gun: Maverick”.

Tom Cruise a fost foarte atent la Kate Kiddleton și a ajutat-o să coboare o serie de trepte, oferindu-i un braț de sprijin. Încălcarea protocolului regal nu a fost însă taxat de fanii familiei regale care au evidențiat faptul că actorul de la Hollywood a fost, de fapt, un adevărat gentelman.

Kate a avut însă grijă ca Tom Cruise să nu mai încalce protocolul regal, iar printr-un gest subtil și-a mutat geanta în mâna din apropierea actorului.

Tom Cruise, declarații surprinzătoare despre Prințul William

Top Gun: Maverick, apare la 36 de ani de la producția originală a filmului, care a avut loc în 1986. Ca și atunci, Tom Cruise interpretează rolul pilotului american Pete Mitchell.

Actorul și-a exprimat admirația față de Prințul William, aviator și el.

„Avem multe în comun. Amândoi iubim Anglia și amândoi suntem aviatori, amândoi iubim zborul”, a spus actorul.

La premiera americană a filmului, Tom Cruise și-a făcut apariția în mod spectaculos, aterizând un elicopter, pe un portavion, în San Diego, California. Iar în timpul unui eveniment care a sărbătorit Jubileul de platină al Reginei, el și-a exprimat dorința de a ateriza un elicopter în Trafalgar Square.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *