Kate Middleton, gest intim în văzul lumii. Ce i-a făcut lui William pe covorul roșu la gala premiilor BAFTA. Momentul a devenit viral

Gestul prințesei de Wales a surprins pe toată lumea
Kate Middleton, gest intim în văzul lumii. Ce i-a făcut lui William pe covorul roșu la gala premiilor BAFTA. Momentul a devenit viral

Kate Middleton a uitat de protocol pe covorul roșu la gala premiilor BAFTA. Momentul cu ea și soțul ei, prințul William, a devenit viral pe internet. Ce a făcut Prințesa de Wales? Totul a fost flmat.

Kate Middleton a făcut un gest total neașteptat pe covorul roșu

Toată lumea știe că prințesa de Wales urmează întotdeauna protocolul cu strictețe. Astea înseamnă că ea și prințul William păstrează de obicei o mică distanță între ei. Cei doi nu se ating deloc atunci când se află în public, spre deosebire de Harry și Meghan care se țin de mână în permanență.

De această dată Kate Middleton a surprins pe toată lumea! Prezentă alături de soțul său la gala premiilor BAFTA, prințesa de Wales i-a surprins pe oameni cu comportamentul său. În timp ce mergeau pe covorul roșu Kate Middleton a atins fundul soțului ei, lovindu-l ușor cu o palmă în mod jucăuș. Momentul a fost surprins de Vogue, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

„Prințesa Kate i-a dat Prințului William o palmă de iubire în timp ce au ajuns la BAFTA 2023, arătând că și regalitățile sunt la fel ca noi – doi soți obișnuiți, care câteodată simt nevoia să își arate sentimentele”, au scris cei de la Vogue pe pagina lor de Instagram în dreptul imaginilor.

Kate Middleton, gest intim în văzul lumii
Kate Middleton, gest intim în văzul lumii

De ce Kate și prințul William nu se țin de mână și nu se sărută în public

De multe ori oamenii s-au întrebat de ce Kate Middleton și prințul William nu se țin niciodată de mână și nici nu se sărută în public. Totul fiind total diferit față de cuplul Harry – Meghan care apar tot timpul ținându-se de mână. Aceste gesturi sunt de obicei evitate de către Kate și William în timpul ieșirilor oficiale de lucru. Cei doi reprezintă Casa Regală și ca reprezentanți oficiali, în timpul aparițiilor în public, protocolul nu le permite să-și arate afecțiunea unul față de celălalt.

„Membrilor seniori ai familiei regale probabil nu li se va spune cum să interacționeze sau când pot sau nu să arate afecțiune în public. Ar fi de încredere să-și folosească raționamentul mai bun cu privire la momentul potrivit. Regalii reglează adesea gesturile tandre pentru a oglindi formalitatea evenimentului la care participă”, a dezvăluit expertul în eticheta regală Myka Meier.

Potrivit expertului, este „pur și simplu și o chestiune de preferință” din partea cuplului. Regretata regina Elisabeta s-a ținut rar de mână cu soțul ei în public, iar acest lucru pare să fi creat un precedent nescris pentru ceilalți membri ai familiei regale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
7.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *