Secrete de stil de la Kate Middleton. Cum arată eleganţa la superlativ

Secrete de stil de la Kate Middleton, un adevărat fashion icon care și-a pus amprenta în modă. De-a lungul anilor, s-a remarcat prin stilul impecabil de a purta cu o naturalețe aparte atât ținute de gală, cât și ținute de zi.
Secrete de stil de la Kate Middleton. Cum arată eleganţa la superlativ

Secrete de stil de la Kate Middleton, cum arată eleganţa la superlativ. Dacă te inspiră stilul lui Kate Middleton, iată câteva secrete pe care le poți aplica în vestimentația ta:

1. Marchează talia prin curele simple

Stilul ducesei Kate Middleton pune accent pe feminitate și pe detalii simple care îi subliniază silueta. Talia marcată prin curele simple este un truc de stil remarcat în majoritatea ținutelor. Fie că poartă paltoane, rochii de seară sau costume deux pieces, de fiecare dată marchează talia printr-o curea simplă, neapărat într-o culoare asemănătoare ținutei purtate.

2. Secrete de stil de la Kate Middleton: hainele măsura potrivită

Principalele secrete de stil de la Kate Middleton constă în ținutele care-i vin ca turnate. Ținutele purtate de Kate Middleton nu au niciun cusur și par a fi făcute exact pe măsurile ei pentru că, într-adevăr, sunt ajustate astfel încât să-i vină perfect. Acest truc poate fi foarte ușor de adaptat, trebuie doar să găsești o croitoreasă pricepută care să îți ajusteze hainele. Dacă îi admiri stilul pentru aspectul elegant, vei observa că ținutele ei au o croială bine definită care urmărește linia corpului. Așadar, dacă îți dorești un aspect perfect pentru ținutele tale, investește în serviciile unui croitor iscusit sau poartă de fiecare dată haine care îți vin ca turnate pe corp, nici prea largi, dar nici foarte strâmte.

3. Investește într-un sacou negru

La o privire mai atentă, vei observa că, în timpul liber, Kate Middleton este des surprinsă purtând rochii lejere, pantaloni sau chiar blugi la care adaugă un sacou negru. Sacoul păstrează suficientă eleganță cât să adauge ținutei o notă fină de stil.
Împrumută acest truc simplu de mare efect și investește într-un sacou negru, cambrat, exact pe măsura ta. Alege un model versatil, potrivit la cât mai multe ținute de zi. Sacoul este o piesă vestimentară clasică esențială în garderobă, care arată foarte bine în combinație cu o varietate de alte elemente: blugi, cămăși, rochii și pantaloni.

secrete de stil de la Kate Middleton. eleganta desavârsita

4. Secrete de stil de la Kate Middleton. Poartă culori îndrăznețe

Dincolo de aparițiile protocolare, Kate Middleton este recunoscută și pentru obișnuința de a purta culori îndrăznețe. Violet, albastru regal, roșu și verde sunt doar câteva dintre culorile vibrante care se regăsesc deseori în alegerile vestimentare ale ducesei de Cambridge.

Așadar, dacă își dorești să fii cea mai vizibilă din mulțime, asemenea unui monarh, poartă ținute în culori aprinse. În general este bine să asortezi aceste haine la evenimente speciale care merită un plus de extravaganță.

5. Cumpără rochii palton

Rochiile palton sunt alte secrete de stil de la Kate Middleton pe care le poți împrumuta. Paltonul care seamănă cu o rochie este o piesă vestimentară „must have” care îmbină perfect confortul cu feminitatea. Și, când ești ducesă, trebuie să te gândești la confort, dar și la estetica ireproșabilă. Adoptă acest truc de stil și investește în două trei astfel de obiecte vestimentare, mai ales dacă ești adepta ținutelor elegante.

6. Alege genți medii cu mâner

Eleganța stă în detalii, iar stiliștii care o sfătuiesc pe Kate Middleton știu foarte bine acest lucru. Dacă analizați mai atent aparițiile ei, veți observa că poartă adesea genți medii cu mâner.
Aplică și tu acest truc de stil și înlocuiește gențile clasice cu o geantă de dimensiuni medii cu mâner. Acest detaliu adaugă instantaneu un plus de stil și face orice ținută să pară mai elegantă.

7. Pantofii nude, unul dintre cele mai importante secrete de stil de la Kate Middleton

Pantofii nude reprezintă un alt element vestimentar de bază recunoscut în aparițiile lui Kate Middleton. Acești pantofi sunt un accesoriu nelipsit din majoritatea ținutelor purtate de ducesă și de fiecare dată îi complimentează perfect orice ținută. Ține cont de acest truc vestimentar și poartă pantofii nude cu rochii sau paltoane. Sunt o alegere potrivită în materie de stil deoarece alungesc picioarele și subțiază silueta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *