Kate Middleton, superbă la slujba de Crăciun într-un palton albastru. De ce a ales această culoare, de fapt. Copiii s-au asortat cu ea FOTO

Apariția cu care Kate Middleton i-a impresionat pe toți!

Kate Middleton, Prințul William și copiii lor, George, Charlotte și Louis, au mers luni dimineață, pe data de 25 decembrie, la slujba de Crăciun, la Biserica Sf. Maria Magdalena, din Norfolk, Marea Britanie. Prințesă de Wales s-a îmbrăcat într-un palton albastru și a întors toate privirile. Iată de ce a optat pentru această culoare, de fapt!

Kate Middleton a arătat minunat la slujba de Crăciun

Kate Middleton, alături de soțul ei, Prințul William , dar și de cei trei copii ai lor au mers, luni dimineața, 25 decembrie, la slujba de Crăciun, de la Biserica Sf. Maria Magdalena, din Norfolk, Marea Britanie. Ca de fiecare dată, Prințesa de Wales a arătat minunat și a atras toate privirile.

În prima zi de Crăciun, partenera de viață a Prințului William a îmbrăcat un palton albastru, marca Alexander McQueen, pe care l-a accesorizat cu o pereche de cercei care a aparținut regretatei sale soacre, Prințesa Diana. Ea a purtat, de asemenea, cizme Gianvito Rossi și o poșetă extrem de elegantă Emmy London.

Prinţii de Wales și copiii lor s-au asortat perfect

Prințul William a optat pentru o haină bleumarin, așa că s-a asortat perfect cu soția sa. La rândul său, Prințul George a fost îmbrăcat într-un costum superb, albastru, iar micuțul Louis a avut și el o haină bleumarin și pantaloni în carouri, notează publicația americană Page Six.

În schimb, Prințesa Charlotte a ales o culoare diferită. Aceasta s-a îmbrăcat într-o haină verde-închis, marca Friki. La slujba de Crăciun a mai fost surprinsă și verișoara lor, Mia Tindall, în vârstă de 9 ani. Este vorba despre fiica verișoarei lui William, Zara, și a soțului ei, Mike Tindall. De asemenea, în fotografii apar și Regele Charles cu soția lui, Regina Camilla.

Motivul pentru care a ales această culoare

Kate Middleton nu a ales albastrul întâmplător. Pe lângă faptul că este o culoare foarte frumoasă, potrivită perioadei festive, aceasta are și o semnificație mai aparte.

Conform teoriei culorilor, albastrul simbolizează pacea, calmul și armonia. În plus, trebuie menționat că albastrul este una dintre culorile Union Jack, steagul Marii Britanii, lucru care transmite subtil patriotismul.

Citește și Imagine adorabilă cu Kate Middleton, din copilărie. Cum arăta în urmă cu 40 de ani, asemănarea cu fiul ei cel mic e izbitoare!

Kate Middleton, secretul tenului impecabil

Soția Prințului William arată foarte bine, și asta cu toate că are 41 de ani și trei nașteri. Pe lângă faptul că are un trup senzațional, Kate Middleton are și un ten impecabil, lipsit de imperfecțiuni.

Cum reușește să și-l mențină așa? În urmă cu ceva timp, expertul în frumusețe Diane Ackers a dezvăluit secretul ei. ”Acidul glicolic este marele netezitor al pielii, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafață, dar ajută și la păstrarea hidratării, sau retinolul resurfacing, care ajută procesul natural de anti-îmbătrânire al pielii, oferind astfel un aspect proaspăt și luminos al feței.

Nu în ultimul rând, în rutina lui Kate există probabil o sursă de colagen. Până la 40 de ani, hidratarea, remodelarea și liftingul pielii, nivelurile de colagen și elastină au tendinţa să scadă rapid. Astfel, este esenţială utilizarea unei creme hidratante zilnice care ajută la mărirea volumului și stimulează nivelul de hidratare”, a precizat aceasta.

Citește și Care este secretul frumuseții lui Kate Middleton. Ritualul de la care nu se abate de 20 de ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *