Kate Middleton, ținută cu adevărat regală. A purtat accesoriul preferat al prințesei Diana și a fost mai strălucitoare ca oricând

Prințesa de Wales a adus un omagiu pentru Prințesa Diana
Kate Middleton, ținută cu adevărat regală. A purtat accesoriul preferat al prințesei Diana și a fost mai strălucitoare ca oricând

Kate Middleton, ținută cu adevărat regală la evenimentul fastuos de marți seară de la Palatul Buckingham, pentru prima dată în noua sa funcție. Prințesa de Wales a atras toate privirile cu rochia sa, dar și cu accesoriile pe care le-a purtat.

Kate Middleton, ținută cu adevărat regală. Prințesa de Wales a adus un omagiu pentru Prințesa Diana

Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, și-a aranjat părul într-o coafură simplă pentru a pune în evidență ținuta, în timp ce a participat la evenimentul fastuos de marți de la Palatul Buckingham pentru prima dată în noul său rol. Ea a purtat, de asemenea, o rochie de seară Jenny Packham albă, cu capă, lungă până la podea, cu detalii strălucitoare pe umeri. Prințesa de Wales a optat, totodată, pentru un clutch Alexander McQueen alb asortat și pantofi cu toc Gianvito Rossi.

Kate a purtat, de asemenea, ordinul de familie, steaua și eșarfa GCVO, precum și brățara cu patru fire de perle care a aparținut regretatei regine și cerceii cu diamante și perle ai Prințesei Diana. A avut o coafură încrustată cu o coroană cu diamante și perle, bijuteria fiind realizată în 1914. A fost purtată adesea de omonima ei, Diana, Prințesa de Wales.

Coroana purtată de Kate a fost realizată de bijutierul regal Garrard în 1914, din perle și diamante aflate deja în posesia reginei Maria. Cu toate acestea, era o copie a unuia deținut de bunica sa, Prințesa Augusta de Hesse, care s-a căsătorit cu primul Duce de Cambridge în 1818. Regina i-a oferit-o Dianei ca dar de nuntă în 1981, iar aceasta a purtat-o pentru prima dată la deschiderea oficială a parlamentului în luna noiembrie a aceluiași an. După moartea ei, strălucitoarea piesă de cap a fost transmisă lui Kate, fiind acum probabil bijuterie regală preferată a acesteia.

Coroana purtată de Kate a fost realizată de bijutierul regal Garrard în 1914
Coroana purtată de Kate a fost realizată de bijutierul regal Garrard în 1914

Kate Middleton și prințul William, apariție spectaculoasă

Apariția sa la dineul de stat marchează unul dintre cele mai glamuroase momente regale din ultimii ani, după ce adunări grandioase ca acestea au fost suspendate în timpul pandemiei de Covid-19.

Între timp, prințul William și-a împodobit costumul cu Steaua Garter, Thistle Star și trei medalii în miniatură pentru cele trei jubilee ale reginei Elisabeta la care a luat parte (Aur în 2002, Diamant în 2012 și Platină în 2022). Regina Consort Camilla a purtat colecția de safire, cunoscută uneori sub numele de King George VI Victorian Sapphire Suite. Se spune că aceasta a avut o mare importanță sentimentală pentru regretata regina Elisabeta a II-a.

8.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.