Kimaro 2022. Programul pe zile și artiștii care urcă pe scena de la Constanța

Kimaro 2022. Între 12 și 14 august, festivalul KIMARO dă restart distracției și vă invită să dansați și să cântați, pe malul mării, la Constanța
Kimaro 2022. Programul pe zile și artiștii care urcă pe scena de la Constanța

Kimaro 2022 începe pe 12 august și este unul dintre cele mai așteptate evenimente de la malul mării. Pe scenă vor urca nume mari din industria muzicală românească, iar intrarea este liberă. Pentru cei care nu și-au făcut încă planuri, vă prezentăm mai jos programul pe zile și ce artiști urcă pe scena de la Constanța.

Kimaro 2022 își deschide porțile pe 12 august

Între 12 și 14 august, festivalul KIMARO dă restart distracției și vă invită să dansați și să cântați, pe malul mării, la Constanța (în Parcarea Plajei Modern).

Cei prezenți se pot distra în trei seri de neuitat, cu unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. Aceștia vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile!

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets

Programul pe zile Kimaro 2022

Ce artiști cântă la Kimaro 2022

 • Bere Gratis- Formația Bere Gratis a fost înființată în 1998 de Mihai ‘Miță’ Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară), trei băieți ce cântau la acea vreme în formația „Ghost”.
 • Holograf- Hologra este o trupă românească de muzică rock înființată la București în 1977, de muzicianul Mihai Pocorschi. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România.  Fiecare dintre albumele lor conțin câteva cântece care au ajuns hit-uri în România
 • 3 Sud Est- este o formație românească de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008. S-a reunit oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”.

Seara Kiss Energy va avea loc sâmbătă, 13 august. Pe scenă vor urca:

 • Antonia- Ea s-a lansat în anul 2009 prin colaborarea împreună cu producătorul Tom Boxer la succesul internațional al piesei „Morena”.
 • Delia- În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume.  Astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul „X Factor”, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1.
 • Voltaj- Voltaj este o formație românească de muzică rock/ pop. În anul 2005 trupa a câștigat premiul pentru „Cea mai bună prestație a unei trupe românești“ la MTV Europe Music Awards. În 2015 Voltaj a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision cu piesa „De la capăt”, în finală clasându-se pe locul 15 din 27 de țări.
 • Speak- Speak a avut o relație cu Adelina Pestrițu, prezentatoare TV. În prezent este logodit cu Cristina Ștefania Codreanu, dansatoare și cântăreață de muzică pop, pe care a cerut-o de soție în emisiunea Asia Express.

Duminică, 14 augost, pe scenă vor urca:

 • Timpuri Noi- De la înființare până în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist.
 • Lupu’ cel Rău- este una dintre cele mai apreciate trupe de către tinerii iubitori ai muzicii rock.
 • Bucovina- Bucovina este o formație de folk metal din Iași, fondată în anul 2000.
 • Bosquito- Bosquito este o formație românească de muzică, fondată de Radu Almășan. Trupa abordează un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care variază de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de rock alternativ.

În perioada 2002-2005 au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima poziție a topurilor din România, după care trupa a fost inactivă între 2005-2010.

„Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului care se va desfășura în Parcarea Plajei Modern din Constanța.

KIMARO este al treilea festival organizat de către radiourile Kiss FM, Magic FM și Rock FM, precedentele ediții fiind extrem de bine primite de fanii muzicii românești”, transmit organizatorii evenimentului.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.