Kira Hagi, la al treilea lungmetraj din carieră. În ce film de succes va putea fi văzută: “Am fost extrem de onorată”

"Eu una abia aștept premiera!"
Kira Hagi, la al treilea lungmetraj din carieră. În ce film de succes va putea fi văzută: “Am fost extrem de onorată”

Poartă un nume celebrul în fotbalul din toată lumea și vrea să exceleze în lumea artistică! Kira Hagi joacă în al treilea lungmetraj din carieră. Fiica lui Gheorghe Hagi va putea fi văzută într-un nou film, în curând.

Kira Hagi, la al treilea lungmetraj din carieră: “Am fost extrem de onorată”

Kira Hagi a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a anunțat în ce film va putea fi văzută. Filmările pentru filmul “Enescu – Geniul și Prințesa” tocmai s-au încheiat. Este vorba de un film despre viața și iubirile celebrului compozitor. Astfel, Kira Hagi construiește treptat cariera sa de actriță la care a visat încă din copilărie.

„Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul și Prințesa», este un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prințesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg și sportivă de performanță, dar și corespondent de război, în Al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!”, a scris actrița Kira Hagi pe rețelele sociale.

Cine mai face parte din distribuția filmului

Potrivit click.ro, din distribuție fac parte mulți actori cunoscuți și apreciați: Adrian Titieni, Cristian Sofron, Manuela Hărăbor, Cezara Dafinescu, Constantin Codrescu și alții.

Kira Hagi a studiat actoria în Statele Unite

Kira Hagi este născută la Barelona, în Spania, pe 27 martie 1996. Fiica lui Gheorghe Hagi a studiat actoria la Academia de Film din New York. A debutat în industrie în anul 2014 atunci când a jucat în scurtmetrajul “București, te iubesc!”. Tânăra joacă în piese de teatru, dar cel mai mult îi place să aibă roluri în filme.

Tatăl ei a susținut-o pe drumul pe care l-a ales încă de la vârsta de 12 ani. Gheorghe Hagi a fost surprins de alegerea făcută de fiica lui:

„Tata a fost destul de surprins, dar fericit că vreau să mă dedic unei meserii. Eu am vrut să plec în America de la 14 ani, să trăiesc visul american. Nu voiam să mă întorc. Mi-am dorit foarte mult să lucrez în cinematografie şi acolo industria este uriaşă. Dar odată ce am ajuns acolo am realizat că nu doresc să trăiesc visul american, ci visul meu. Nu am putut sta departe de ţara mea, de ai mei, de cultura mea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *