Kylie Jenner a renunțat la părul brunet. Noul look o schimbă total, cum arată sora lui Kim Kardashian

A revenit la o culoare pe care a mai purtat-o în trecut

Scris de: Daoud Andra

18 Jan. 2024

Kylie Jenner s-a plictisit de părul închis la culoare și a optat pentru un look fresh, care i-a cucerit pe fanii ei. Cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner s-a afișat pe Instagram cu o nouă culoare de păr, iar urmăritorii ei au înroșit butonul de like.

Kylie Jenner, schimbare îndrăzneață de look

Mezina clanului Kardashian-Jenner și-a surprins recent fanii de pe Instagram cu un look nou. Kylie Jenner a renunțat la brunet și și-a decolorat părul, după care l-a vopsit roz. Tânăra antreprenoare a optat pentru o nuanță pastelată de roz și a publicat primele imagini cu transformarea pe Instagram, acolo unde are aproape 400 de milioane de fani.

Kylie a publicat câteva selfie-uri, care au adunat aproape 9 milioane de aprecieri, într-o singură zi. Cu un machiaj natural, sora lui Kim Kardashian a vrut să lase părul să iasă în evidență și a reușit. Nu este prima dată când Kylie se afișează cu o astfel de culoare pastelată de păr. Ea a mai avut, în trecut, părul vopsit în roz și mov deschis, iar acum a revenit la această culoare. Vedeta de reality show a mai avut părul colorat în nuanțe asemănătoare în 2016, 2017 și 2020.

Citește și: Cum să te vopsești în 2024. Culori și nuanțe versatile care vor domina anul

Unii dintre fanii ei au fost de părere că vopsirea părului roz este o strategie de marketing, pentru a-și promova mai bine produsele cosmetice pe care le vinde. Compania pe care o conduce a lasta recent pe piață un nou fond de ten, cu ambalajul roz deschis. Au existat și voci care au susținut că este doar o perucă sau un filtru.

Kylie Jenner a renunțat la părul brunet. Noul look o schimbă total, cum arată sora lui Kim Kardashian
Kylie Jenner și-a vopsit părul roz

Cum s-a afișat, alături de noul ei iubit

Lui Kylie Jenner se pare că toate îi merg din plin în ultima perioadă. Tânăra are succes în afaceri, dar este fericită și pe plan personal. Mezina familiei Kardashian-Jenner este îndrăgostită până peste cap, iar de curând și-a însoțit iubitul la Globurile de Aur. Timothée Chalamet, partenerul vedetei, a fost nominalizat anul acesta la prestigioasele premii, iar Kylie a mers cu el la ceremonia de decernare.

Citește și: Trucul pe care toate femeile trebuie să-l știe. De ce să pui lapte pe păr după ce te-ai vopsit. Efect fabulos

Primele zvonuri despre relația celor doi au apărut în luna aprilie a anului trecut, când paparazzi au surprins câteva schimburi de priviri între ei, la un eveniment. Niciunul dintre ei nu a confirmat atunci legătura, însă au început să se afișeze din ce în ce mai des împreună și să nu se mai ascundă. La Globurile de Aur, Kylie a purtat o ținută elegantă, care s-a asortat perfect cu sacoul iubitului ei.

Kylie Jenner are doi copii, în vârstă de cinci ani, respectiv un an și jumătate. Vedeta s-a despărțit de tatăl micuților, rapper-ul Travis Scott, în anul 2022, însă continuă să își crească împreună copiii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *