Kylie Jenner, ținută spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris. A purtat pe umăr un cap de leu. FOTO

Kylie Jenner a întors toate privirile

Scris de: Daoud Andra

25 Jan. 2023

Kylie Jenner a bifat o apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a participat la prezentarea de modă a celebrei case Schiaparelli, iar outfit-ul ei a întors toate privirile. Sora mai mică a lui Kim Kardashian și-a făcut apariția la evenimentul dedicat modei cu un cap de leu pe umăr, în mărime naturală.

Kylie Jenner a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris

Casa de modă Schiaparelli a prezentat o colecție deosebită la Săptămâna Modei de la Paris și mai multe vedete internaționale au participat la prezentare. Printre celebritățile care s-au aliniat conceptului propus de Schiaparelli se numără și Kylie Jenner, care a avut o apariție cel puțin originală pe covorul roșu. Sora lui Kim Kardashian a purtat o rochie lungă, neagră, drapată, din catifea.

Accesoriul care a atras toate privirile a fost un cap de leu în mărime naturală, aplicat pe umăr și pe partea din față a rochie. Deși părea extrem de realist, Kylie a dat asigurări că niciun animal nu a fost rănit pentru crearea ținutei sale. Nu a fost însă singura vedetă a cărei rochie a fost inspirată din sălbăticie. Și Naomi Campbell a apărut purtând un cap de lup negru.

Kylie Jenner, ținută spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris
Kylie Jenner, la prezentarea casei de modă Schiaparelli

Noua colecție are o sursă de inspirație aparte

Rochia purtată de Kylie Jenner, dar cu altă croială, a fost prezentată și pe podium. Fotomodelul Irina Shayk a defilat pentru Schiaparelli într-o rochie neagră, cu un croi puțin diferit de cea purtată de Kylie, dar cu același cap de leu pe umăr. O altă rochie care a atras privirile a fost una cu un cap de leopard pe partea din față.

Potrivit directorului de creație al casei de modă, Daniel Roseberry, noua colecție propusă de Schiaparelli a fost inspirată din opera „Infernul” a lui Dante și din cele nouă cercuri ale iadului. Aceasta este o metaforă pentru îndoială, nesiguranță și chinul creației care îi macină pe toți artiștii în procesul de realizare a unei opere.

Pe lângă ținutele cu tematică inspirată de la animale, casa de modă a surpins cu o altă propunere originală. Artista de origine americană Doja Cat a apărut la prezentarea de modă Schiaparelli purtând un ansamblu roșu, din cap până în picioare. Rochia roșie cu corset și cu pietre aplicate pe partea de jos a fost completată de un make-up la care specialiștii au lucrat aproape 5 ore. Capul, fața și decolteul vedetei au fost acoperite cu o vopsea roșie, peste care au fost aplicate peste 30.000 de cristale Swarowski. Look-ul a fost realizat de echipa make-up artistului Pat McGrath.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.