Kylie Jenner, ținută spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris. A purtat pe umăr un cap de leu. FOTO

Kylie Jenner a întors toate privirile

Scris de: Daoud Andra

25 Jan. 2023

Kylie Jenner a bifat o apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a participat la prezentarea de modă a celebrei case Schiaparelli, iar outfit-ul ei a întors toate privirile. Sora mai mică a lui Kim Kardashian și-a făcut apariția la evenimentul dedicat modei cu un cap de leu pe umăr, în mărime naturală.

Kylie Jenner a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris

Casa de modă Schiaparelli a prezentat o colecție deosebită la Săptămâna Modei de la Paris și mai multe vedete internaționale au participat la prezentare. Printre celebritățile care s-au aliniat conceptului propus de Schiaparelli se numără și Kylie Jenner, care a avut o apariție cel puțin originală pe covorul roșu. Sora lui Kim Kardashian a purtat o rochie lungă, neagră, drapată, din catifea.

Accesoriul care a atras toate privirile a fost un cap de leu în mărime naturală, aplicat pe umăr și pe partea din față a rochie. Deși părea extrem de realist, Kylie a dat asigurări că niciun animal nu a fost rănit pentru crearea ținutei sale. Nu a fost însă singura vedetă a cărei rochie a fost inspirată din sălbăticie. Și Naomi Campbell a apărut purtând un cap de lup negru.

Kylie Jenner, ținută spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris
Kylie Jenner, la prezentarea casei de modă Schiaparelli

Noua colecție are o sursă de inspirație aparte

Rochia purtată de Kylie Jenner, dar cu altă croială, a fost prezentată și pe podium. Fotomodelul Irina Shayk a defilat pentru Schiaparelli într-o rochie neagră, cu un croi puțin diferit de cea purtată de Kylie, dar cu același cap de leu pe umăr. O altă rochie care a atras privirile a fost una cu un cap de leopard pe partea din față.

Potrivit directorului de creație al casei de modă, Daniel Roseberry, noua colecție propusă de Schiaparelli a fost inspirată din opera „Infernul” a lui Dante și din cele nouă cercuri ale iadului. Aceasta este o metaforă pentru îndoială, nesiguranță și chinul creației care îi macină pe toți artiștii în procesul de realizare a unei opere.

Pe lângă ținutele cu tematică inspirată de la animale, casa de modă a surpins cu o altă propunere originală. Artista de origine americană Doja Cat a apărut la prezentarea de modă Schiaparelli purtând un ansamblu roșu, din cap până în picioare. Rochia roșie cu corset și cu pietre aplicate pe partea de jos a fost completată de un make-up la care specialiștii au lucrat aproape 5 ore. Capul, fața și decolteul vedetei au fost acoperite cu o vopsea roșie, peste care au fost aplicate peste 30.000 de cristale Swarowski. Look-ul a fost realizat de echipa make-up artistului Pat McGrath.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *