L-am prins cu verișoara mea. Nu aș fi crezut niciodată că mă poate trăda în halul ăsta

Sunt decisă să divorțez, cu toate că sunt însărcinată.
L-am prins cu verișoara mea. Nu aș fi crezut niciodată că mă poate trăda în halul ăsta

Povestea mea de viață e mai ciudată. Începe și se termină în familie, în sensul că pe proaspătul meu soț l-am prins cu verișoara mea. Aveam mai puțin de două luni de la nuntă când am dat de ei chiar în dormitorul nostru. Nu aș fi crezut vreodată că mă va trăda în halul ăsta.

Am plecat atunci și nu m-am mai întors. Nici nu apucasem să-mi mut prea multe lucruri la el după nuntă, pentru că am fost mai mereu plecați. Nu mi-a fost greu să strâng totul și să înghesui în mașină. M-am întors la vechiul meu apartament, în care doar norocul a făcut să nu am chiriași încă.

Problema este că, de atunci, amândoi încearcă să se împace cu mine. Pe de o parte, verișoara mea încearcă să își ceară scuze și mă tot contactează pe toate rețelele sociale pe care mă găsește. Eu am tot blocat-o peste tot. Chiar și numărul de telefon. Dar mă caută de pe alte numere și conturi.

Însă cu el e și mai grav. După ce i-am blocat și lui toate posibilitățile de a mă contacta, acum mă caută la muncă. Mă așteaptă în fața casei. Spune că nu vrea să renunțe la mine și că ceea ce s-a întâmplat a fost doar o prostie pe care o regretă enorm.

L-am prins cu verișoara mea

Eu nu mai pot avea încredere în el acum. Știu că verișoara mea e cea mai sexi tipă pe care o cunosc. Îmi amintesc de când eram mici și ne jucam, ea era întotdeauna cea mai frumoasă. Toată lumea o îndrăgea pe ea. Eu nu am suferit din cauza asta, pentru că mama mea m-a învățat întotdeauna să mă bucur de ceea ce am și să nu fiu invidioasă pe succesul altuia. M-a învățat că sunt unică în felul meu și că am alte calități. Și încă multe. M-a sfătuit să învăț de la cei mai buni ca mine, nu să-i invidiez. Stima mea de sine a fost mereu la un nivel sănătos, nu am avut niciodată de suferit din cauza asta.

Dar când am crescut mai mari, dacă ieșeam undeva, la un club sau la țară, la discotecă, trebuia să aștept ca ea să-și găsească vreun amețit care să o țină ocupată, ca să mă bage și pe mine în seamă cineva. Era amuzant, nu mă supăra faptul că mă eclipsează.

Mereu m-am gândit că un băiat care se dă la o fată doar pentru că e frumoasă, nu are ce căuta în viața mea. Eu am fost mereu genul care trebuia descoperită. Genul care nu atrage atenția prin aspect neapărat, ci prin modul de a fi. Și nu, nu mă consider urâtă. Cum am mai spus, stau bine la capitolul stimă de sine. Doar că am un alt nivel de pretenții. Credeam că l-am găsit pe acest băiat cu care chiar am avut curaj să îmi iau un angajament pe viață. Cel puțin teoretic.

Sunt însărcinată, dar nu mă împac cu el

Ceea ce mă surprinde cel mai tare e faptul că spunea mereu că nu s-ar vedea implicat cu o femeie atât de sexi, la limita vulgarității. Că nu e atras de ea. Totuși, cu prima ocazie a băgat-o în pat, și asta în ciuda angajamentului pe care tocmai îl făcuse.

Nu mai pot să am încredere nici în el și nici în alți bărbați. Am mers deja la notar să mă interesez de condițiile în care putem divorța, în ciuda faptului că el nu vrea. Dacă nu va accepta la notar, o să mergem în instanță. Dar este cert că nu mai vreau să am nimic de-a face cu el.

Acum ceea ce mă frământă mai tare decât trădarea lui este faptul că sunt însărcinată. Nu i-am spus încă, dar deja trei teste făcute îmi indică același lucru. Deocamdată asta mă bulversează cel mai tare și nu știu ce voi face. Chiar dacă voi păstra sarcina, mă gândesc că ori nu îi spun, ori nu îl declar tatăl copilului. Voi declara că tatăl este necunoscut. Pur și simplu nu am nevoie de nimic de la el și nu vreau să mai am de-a face cu el vreodată. De când l-am prins cu verișoara mea, el nu mai există pentru mine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *