La 70 de ani, Cornel Palade vrea să fie ”Regele Junglei”. Care este cea mai mare teamă a actorului înainte de ”înrolarea” la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” EXCLUSIV

”Probele sunt criminale, grele, dureroase. Sper să am atât sânge să pot să las pe câmpul de luptă”
La 70 de ani, Cornel Palade vrea să fie ”Regele Junglei”. Care este cea mai mare teamă a actorului înainte de ”înrolarea” la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” EXCLUSIV

Multă lume a fost impresionată de decizia actorului Cornel Palade de a se îmbarca spre aventura din Republica Dominicană și de a-și testa limitele în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). La cei 70 de ani, Cornel Palade a declarat pentru EGO.ro că a acceptat propunerea tocmai pentru că toată viața a fost în căutare de aventuri, iar aceasta este una pe care nu și-ar fi dorit să o rateze.

Amintiri din copilărie: ”Am citit „Aventurile lui Tom Sawyer și Huckleberry Finn” și am rămas cu niște sechele după cartea aceea”

Cornel Palade este decanul de vârstă, însă asta nu-l face să pornească cu un „handicap” în cursa pentru marele premiu. Înainte să se îndrepte spre Republica Dominicană, actorul ne-a mărturisit că de mic are spirit de aventurier și că țelul lui este să demonstreze că vârsta nu este decât un număr, iar la cei 70 de ani ai lui poate ajunge „Regele junglei” din Dominicană.

„Mi-a plăcut mereu să citesc. Eram puști și l-am descoperit pe Mark Twain. Am citit „Aventurile lui Tom Sawer și Huckleberry Finn” și am rămas cu niște sechele după cartea aceea. M-am apucat să sap după comori. Am făcut o groapă de 5-6 metri ca să găsesc o comoară și a căzut vaca unui vecin și a murit acolo, în groapă. A trebuit să se ducă tata, să ia vaca, să o plătească.

Sigur că mi-am luat tocul de bătaie necesar. Și multe, multe alte aventuri…Acum plec într-o aventură mare. Nu cred că este aventura vieții, dar este ceva deosebit, special, să mă văd într-un loc în care nu am fost niciodată, să fiu supus unor presiuni și probe. Probele sunt criminale, grele, dureroase. Sper să am atât sânge să pot să las pe câmpul de luptă și să înnobilez drept regele junglei”, ne-a povestit Cornel Palade înainte de a părăsi România, completând că cei de acasă îl vor vedea într-o ipostază în care nimeni nu l-a mai văzut niciodată. „Normal! Vreau să se vadă fiara din mine. Va fi fabulos, urmăriți-mă! Am niște emoții de nu știu ce e cu mine, dar îmi fac curaj singur”.

La 70 de ani, Cornel Palade vrea să fie ”Regele Junglei”

Este încrezător în propriile forțe, însă și temător

Deși lasă impresia că este pregătit 100% din toate punctele de vedere, Cornel Palade recunoaște însă că are și temeri. Nu neapărat de probele prin care va trebui să treacă, ci pentru că show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu este doar despre probe, sau despre aptitudini sportive, ci și despre modul în care se poate supraviețui alături de ceilalți concurenți, de tipologii diferite, în condiții de trai nu tocmai cele mai confortabile.

„De orice îmi e teamă. Tinerețea îți dă numai certitudini. Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât ai mai multe îndoieli. Poate să fie altfel față de cum știi tu. Un om este o lume. Eu vin cu lumea mea, cea a lui Cornel Palade, și mă întâlnesc cu alt om, care vine cu lumea lui. Ce se întâmplă în acest moment? Un om este o lume, doi oameni reprezintă trei lumi. Odată ce lumea mea s-a întâlnit cu lumea ta, se formează lumea noastră. Ce chestie fantastică: avem șansa, de fiecare dată, să luam viața de la început”, a mai povestit actorul.

„Ce îmi va lipsi cel mai mult nu ține de vicii”

Așa cum se întâmplă în orice reality-show, se știe data plecării, însă niciodată data revenirii acasă, iar Cornel Palade este conștient de acest aspect. Înaine să plece a avut grijă să petreacă timp cu familia și cei dragi, despre care spune că i-ar lipsi cel mai mult, dar și să-și facă orice capriciu.

La 70 de ani, Cornel Palade vrea să fie ”Regele Junglei”

„Sunt făcut numai din vicii, am puține virtuți. Sigur că îmi vor lipsi multe lucruri, dar ce îmi va lipsi cel mai mult nu ține de vicii. Îmi vor lipsi familia, fata, soția, mama, frații, surorile, prietenii mei dragi pe care îi iubesc și îi respect din toată inima, cartea, muzica, filmul, poezia, teatrul, natura mea de acasă, cabana mea dintre munți de pe malul lacului. Îmi vor lipsi foarte multe lucruri, dar voi câștiga alte lucruri pe care nu le-am văzut niciodată, pe care va trebui să le trec în albumul vieții mele”, a mai povestit Cornel Palade pentru EGO.ro cu câteva zile înainte să plece spre Republica Dominicană.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.