La 85 de ani, Horia Moculescu este cel mai vârstnic jurat din România. Ce spune Mariana Moculescu, fosta lui soție: ”Alții sunt la azil, la vârsta lui. El însă e reptilian, i-am dat tinerețea mea!”. Exclusiv

Mariana Moculescu dezvăluie ce-l ține în putere pe Horia Moculescu: ”Nidia e motivația lui cea mare”
La 85 de ani, Horia Moculescu este cel mai vârstnic jurat din România. Ce spune Mariana Moculescu, fosta lui soție: ”Alții sunt la azil, la vârsta lui. El însă e reptilian, i-am dat tinerețea mea!”. Exclusiv

Horia Moculescu este iar în vervă, după recentele problemele de sănătate. La 85 de ani, compozitorul este nelipsit de la concursurile muzicale pentru copii, unde participă în calitate de jurat sau de președinte al juriului. Ce spune fosta lui soție, Mariana Moculescu, despre faptul că el bate și acum țara în lung și-n lat, ca să mai câștige un ban de buzunar? ”Horia se comportă ca la 50 de ani, sfidând vârsta biologică”, ne-a declarat ea, în exclusivitate pentru Ego.ro

”Horia nu se lasă, e reptilian!”

Horia Moculescu a participat recent la Festivalul ”Ursulețul de Aur”, desfășurat în perioada 23-26 iunie, la Baia Mare, în calitate de președinte al juriului. În aeroport, colegii l-au filmat stând pe un scăunel și savurându-și cafeluța, având la îndemână un ventilator portabil, pe baterii. Horia, care a avut probleme respiratorii, fiind dependent de masca de oxigen, a fost păzit de o armată de artiști, în această deplasare. Și compozitorul Mihai Alexandru îi este mereu alături și nu-l scapă din ochi, la evenimente. La aflarea veștii că fostul soț, Horia Moculescu, jurizează și acum, de 85 de ani, Mariana Moculescu nu a părut deloc surprinsă, declarându-ne, cu admirație, dar și cu o mare doză de umor:

”Horia este foarte ambițios, este un exemplu pentru fiecare dintre noi. Se comportă ca la 50 de ani, sfidând vârsta sa biologică. Are sufletul foarte tânăr. Bravo, Horia! Mulțumim că ne arăți tuturor un model de viață! Nu se lasă, e reptilian. Alții zac în aziluri, la vârsta lui. I-am dat tinerețea mea, hormonul tânăr. E diferență de 30 de ani între mine și el și de 53 de ani între el și Nidia”, a spus Mariana Moculescu, pentru Ego.ro.

Nidia își adoră tatăl, alături de care locuiește și acum: ”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu”

Mariana Moculescu ne-a mai mărturisit că Nidia, fiica lor, este foarte atașată de Horia, și că și el, la rându-i, o adoră:

”Nidia e motivația lui cea mare”. Într-un interviu despre familie, acordat pentru impact.ro, Nidia Moculescu povestea despre relația de suflet cu celebrul său părinte, de care nu se poate despărți: ”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful”.

Horia și Nidia, fiica lui
Horia și Nidia, fiica lui

Mariana Moculescu îl regretă pe Horia Moculescu? ”Decât cu un derbedeu tânăr, mai bine cu un derbedeu în vârstă!

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au trecut, în urmă cu 20 de ani, printr-un divorț furtunos. Însă, după cele câteva povești de dragoste, care nu s-au încheiat deloc cu strângeri de mână, ea a ajuns la o concluzie, pe care ne-a împărtășit-o, cu același haz: ”Decât cu un derbedeu tânăr, mai bine cu un derbedeu în vârstă!”.

După despărțirea lor, Horia a rămas în apartamentul din București, din zona Cișmigiu, iar Mariana a locuit o vreme în Italia, alături de fostul iubit, cu mult mai tânăr decât Horia. Ce așteptări are acum Mariana Moculescu, după atâtea dezamăgiri în dragoste?

”Doresc să slăbesc, să merg la sală, să întâlnesc bărbatul vieții mele, bun la suflet, cel mai bun prieten pentru mine, înțelegător și calm”.

Horia și Mariana Moculescu au avut o căsnicie cu năbădăi
Horia și Mariana Moculescu au avut o căsnicie cu năbădăi

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
7.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *