La ce renunță Denis Hanganu de dragul meseriei sale: ”Pun producția într-o postură total nefericită” VIDEO EXCLUSIV

Ce secrete are actorul principal din serialul ”Clanul”

Denis Hanganu se numără printre tinerii actori care au avut norocul de a juca în producții de succes încă din timpul facultății și imediat după. Cu toate acestea, actorul principal din serialul ”Clanul” nu s-a relaxat, ci a demonstrat zilnic că este un profesionist, dispus să facă sacrificii pentru cariera lui. Denis Hanganu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că atunci când acceptă un proiect nici nu mai aduce în discuție vreo vacanță în adevăratul sens al cuvântului, și, mai mult decât atât, se arată dispus să renunțe și la multe dintre plăcerile din viața de zi cu zi, cum ar fi unele sporturi extreme pe care le practică.

Sacrificiile pe care le face Denis Hanganu de dragul meseriei sale

Chiar și atunci când este în pauza dintre filmări, cum s-a întâmplat între sezoanele de la serialul ”Clanul”, Denis Hanganu are grijă să rămână în personaj, adică să nu aducă personajulul Tudor Achim niciun fel de modificare fizică.

”Să-ți spun un secret. Oamenii din domeniu, mai ales din domeniul teatral, dar și din cinematografie, mă știu că sunt profesionist. Ori dacă am apucat să zic da, dacă am apucat să filmăm, păi mă duc eu să-mi stric bunătate de racord (n.r. – racordul este juxtapunerea dintre două cadre sau secvențe ce se succed într-un film astfel încât cel ce privește să aibă impresia că filmul este turnat de la încept la sfârșit într-un singur cadru)? Cum ar fi să mă vezi din episodul 2 în episodul 3 bronzat, total schimbat, trecut prin țări din astea exotice. Nu se poate. Adică o să încerc să-mi permit și eu o vacanță, dar filmările sunt într-un ritm năucitor, crede-mă, și atunci filmăm seara, filmăm dimineața, noaptea. E foarte obositor și nu pot să-mi programez ceva pentru că nu am cum”, ne-a declarat actorul, care însă mărturisește că reușește de multe ori să plece în vacanțe mai mult iarna, când nu sunt atât de multe filmări.

Ce nu știai despre actorul principal din serialul ”Clanul”

„Nu am anulat vacanțe iarna pentru că mie îmi place iarna și îmi place să merg unde este zăpadă și mă pot bucura de iarnă în deplinătatea anotimpului, dar vara s-a întâmplat să anulez vacanța. Uite, și când am luat casting-ul la ”Clanul” aveam cu totul și cu totul alte planuri și fiind că luasem castingul pentru rolul principal a trebuit să anulez multe dintre lucruri pentru că era o vară plină de filmări, respectiv sezonul I. Am făcut asta, bineînțeles. Important este să fie proiecte. Pentru noi, artiștii, asta contează. Vacanța nu pleacă ea nicăeri, fie că este ea în țară exotică, fie că este pe aici pe aproape prin România, nu pleacă. Proiectele să vină că restul avem noi grijă”, ne-a povestit Denis, care însă renunță la sporturile de iarnă atunci când reușește să ajungă în vreo vacanță, asta pentru a nu-și pune sănătatea în pericol.

La ce a renunțat în timpul filmărilor

”La trotinetă nu renunț. Nu pot să fac rabat de la trotinetă, merg și acum cu ea prin trafic, mai ales că sunt un susținător al energiei verzi și merg cu trotineta, cu bicicleta și cu mașina când distanțele nu îmi permit. În schimb, atunci când vine vorba de sporturi extreme, renunț la ele. Adică încerc tot timpul să mă protejez pentru că se pot întâmpla tot felul de accidente nevinovate pe care nu ai cum să le pronostichezi înainte și poți să suferi. Respectiv, eu pot să sufăr pentru că o să-mi anuleze niște zile de filmări, o să pun producția într-o postură total nefericită, în care trebuie să decidă ce amânăm, ce nu mai filmăm, și nu este în avantajul meu. Așa că încerc să mă protejez și să-mi aranjez cumva lucrurile astea. Să treacă proiectul cu bine și după aceea am eu timp”, a mai completat amuzat Denis Hanganu pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *